Hoe Een Lotion Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lotion Aan Te Sluiten?
Hoe Een Lotion Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Lotion Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Lotion Aan Te Sluiten?
Video: How To STOP Sweaty Armpits ¦ 3 Hacks To Eliminate Sweat Rings ¦ Hacks & Tips ¦ TrendybyTyana2 ¦ 2024, Mei
Anonim

Veel mensen gebruiken speciale gadgets om nieuwe geluidseffecten te krijgen tijdens het spelen van het spel. Afhankelijk van hun type zorgen ze voor verschillende geluidsvervormingen. Nieuwelingen kunnen vragen hebben over de aansluiting van een dergelijk apparaat.

Hoe een lotion aan te sluiten?
Hoe een lotion aan te sluiten?

instructies:

Stap 1

De gadgets worden meestal aangesloten met behulp van kabels met stekkers van het type Jack. Stroom wordt geleverd met meerdere batterijen of door verbinding te maken met een elektrisch netwerk met behulp van een voeding.

Stap 2

Pak je gitaar en sluit de kabel aan op de juiste aansluiting. Steek het andere uiteinde in de gadgetconnector, waar In is geschreven - dit is de ingangsconnector waarnaar het geluid moet worden geleid. Neem daarna een tweede kabel, waarvan het ene uiteinde wordt aangesloten op de uitgangsconnector van de gadget (met het label Out) en het andere op het apparaat waarnaar je geluid wilt sturen, bijvoorbeeld een comboversterker of een mengpaneel.

Stap 3

Stem je gitaargeluid. Gebruik hiervoor de juiste schakelaar tussen pickups, evenals volume, timbre, toon, enz. Schakel het audio-afspeelapparaat in, pas het uitgangsgeluidsniveau aan. Stel daarna met behulp van de beschikbare bedieningselementen op de gadget de vereiste vervormingsparameters in en druk op het pedaal (of de knop) om het in te schakelen.

Stap 4

Voor het spelen van de elektrische gitaar kan de gadget ook rechtstreeks op een gewone computergeluidskaart worden aangesloten. Hiervoor hebt u ofwel een kabel nodig met aan de ene kant een Jack-connector en aan de andere kant een miniJack, of een bijbehorende adapter. Als je een professionele of semi-professionele geluidskaart gebruikt, is een adapter waarschijnlijk niet nodig, aangezien dergelijke kaarten zijn uitgerust met Jack-connectoren.

Stap 5

Sluit de kabel van de gadget aan op de Line-In-connector op de geluidskaart van de computer. In de regel staat het gemakshalve in het blauw aangegeven. Selecteer daarna "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Geluid" en open het tabblad "Opnemen". Zoek het opnameapparaat dat u gebruikt, dubbelklik erop en pas het geluidsniveau aan.

Aanbevolen: