Hoe Hertz . Bloot Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Hertz . Bloot Te Stellen
Hoe Hertz . Bloot Te Stellen

Video: Hoe Hertz . Bloot Te Stellen

Video: Hoe Hertz . Bloot Te Stellen
Video: Why Does Nighttime Smartphone Footage Look All Flickery in Europe? 2024, Mei
Anonim

Om de prestaties van de computer te verbeteren, wordt aanbevolen om de parameters van de CPU en RAM aan te passen. Om dit te doen, moet u de waarde van de klokfrequentie van beide apparaten instellen.

Hoe hertz. bloot te stellen
Hoe hertz. bloot te stellen

Noodzakelijk

  • - CPU-Z;
  • - Klok Gen.

instructies:

Stap 1

Begin het proces van het optimaliseren van uw computer door de gezondheid ervan te beoordelen. Installeer het CPU-Z-programma. Onthoud de waarden die de parameters van de CPU beschrijven. Download en installeer nu de Clock Gen-software die overeenkomt met uw moederbordmodel.

Stap 2

Voer dit hulpprogramma uit. Stel nu de waarde van de CPU-busfrequentie in door de schuifregelaars in de buurt van de FSB- en AGP-items te verplaatsen. Verhoog deze indicatoren natuurlijk met de minimumwaarde. Klik op de knop Opslaan en controleer of uw computer goed werkt. Herhaal het proces van het verhogen van de busfrequentie totdat de BSOD-fout optreedt.

Stap 3

Helaas biedt dit programma niet de mogelijkheid om de spanning van de centrale processor te verhogen. Start uw computer opnieuw op en ga naar het BIOS-menu door op de Del-toets te drukken. Druk nu op de sneltoets die nodig is om het extra menu te openen (meestal Ctrl + F1).

Stap 4

Ga naar het item dat verantwoordelijk is voor de parameters van de CPU en RAM. Zoek het menu Spanning en verhoog de spanningswaarde. Uiteraard eerst de spanning met 0,1 volt verhogen. Stel nu de gewenste waarde in van de klokfrequentie van de bus van de centrale processor. Het wordt aanbevolen om deze indicator in eerste instantie te verhogen.

Stap 5

Start de computer elke keer opnieuw op na het instellen van nieuwe parameters van de centrale processor. Als je de maximale busfrequentie hebt ingesteld, probeer dan de factor te verhogen. Open het menu CPU-instellingen in het BIOS.

Stap 6

Zoek de waarde van de vermenigvuldiger (meestal varieert deze van x4 tot x10). Verhoog je CPU-multiplier met 1 punt. Start uw computer opnieuw op en voer CPU-Z uit om te controleren of de processor stabiel is. Herhaal dit proces voor de beste prestaties.

Aanbevolen: