Hoe De Joystick Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Joystick Te Veranderen?
Hoe De Joystick Te Veranderen?

Video: Hoe De Joystick Te Veranderen?

Video: Hoe De Joystick Te Veranderen?
Video: PS4 Controller repair [joystick replacement] 2024, Mei
Anonim

De gamepad, of zoals het door de gewone mensen gewoonlijk "joystick" wordt genoemd, is het belangrijkste besturingsinstrument op gameconsoles. Met zijn hulp kun je je favoriete personages of speciale uitrusting in het spel besturen. Joysticks breken regelmatig.

Hoe de joystick te veranderen?
Hoe de joystick te veranderen?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je joystick echt niet in orde is en dat hij erin zit, en niet bijvoorbeeld in de console zelf. Om dit te doen, kunt u proberen de gamepad op een andere console aan te sluiten of het apparaat in een speciale werkplaats diagnosticeren.

Stap 2

Koop een nieuwe joystick. Wanneer u een nieuw apparaat koopt, zorg er dan voor dat u alleen het apparaat kiest dat bij uw console past. Om dit te doen, kunt u een oude gamepad nemen of de verkoper het merk van uw gameconsole vertellen. Wanneer u een joystick koopt, kunt u er het beste een kiezen die is gemarkeerd als "compatibel met Windows".

Stap 3

Verbind de joystick met dezelfde technologie als de vorige. Moderne gebruiken een gewone USB-poort.

Stap 4

Installeer de software die bij het apparaat is geleverd. Om dit te doen, plaatst u de schijf in uw cd-rom of dvd-rom, klikt u op "AutoPlay No." en volgt u de instructies die op het scherm verschijnen.

Stap 5

Verwijder de schijf nadat het installatieproces is voltooid en start uw computer opnieuw op. Controleer de joystickcompatibiliteit. Ga verder met het instellen van uw controller. Ga het spel in, selecteer de functie "Opties" en ga naar het item "Instellingen". Klik achtereenvolgens op "Control" en "Controller".

Stap 6

Pas alle benodigde toetsen op de joystick aan op de manier waarop je spel dat vereist en hoe handig voor je is. Selecteer hiervoor een actie in de controllerinstellingen en druk vervolgens op de gewenste toets op de joystick. Deze toets voert dus de actie uit die u op het scherm hebt geselecteerd.

Stap 7

Klik op "Opslaan" of "Ok" nadat alle joystickinstellingen zijn voltooid. Start het spel opnieuw. Om dit te doen, moet je het spel afsluiten en opnieuw starten. Het is niet nodig om de computer opnieuw op te starten. Je kunt het spel starten met de nieuwe werkende joystick.

Aanbevolen: