Hoe Trek Je 100 Mensen Naar Een VK-groep In 10 Minuten

Hoe Trek Je 100 Mensen Naar Een VK-groep In 10 Minuten
Hoe Trek Je 100 Mensen Naar Een VK-groep In 10 Minuten

Video: Hoe Trek Je 100 Mensen Naar Een VK-groep In 10 Minuten

Video: Hoe Trek Je 100 Mensen Naar Een VK-groep In 10 Minuten
Video: Hoe u uw lengte te verhogen? Teeltwijze Kutsay ALEXANDER 2024, Mei
Anonim

Het promoten van een groep op het sociale netwerk Vkontakte is geen gemakkelijke taak, maar als u weet hoe u snel mensen naar een groep kunt trekken, lijkt het u misschien veel gemakkelijker.

Hoe trek je 100 mensen naar een VK-groep in 10 minuten
Hoe trek je 100 mensen naar een VK-groep in 10 minuten

De snelste en meest betrouwbare manier om mensen naar een VK-groep te trekken, is door betaalde diensten te gebruiken voor het promoten van groepen. Het kost meestal 1000 roebel per 1000 aangetrokken mensen. Specialisten van dergelijke diensten zullen uw doelgroep bestuderen en uitnodigingen naar uw groep sturen - dit is een zeer effectieve manier.

Als je niet de mogelijkheid hebt om hiervoor geld te betalen, kun je je registreren op de Olike.ru-website en daar de eenvoudigste taken uitvoeren (zoals foto's, berichten opnieuw plaatsen, lid worden van verschillende groepen en communities) en hiervoor punten verdienen, dan deze punten besteedt u aan het promoten van uw groep. Op dit moment kost het aantrekken van 100 mensen naar een groep 200 punten, en de prijzen voor microtaken op de site zijn als volgt: word lid van een groep of plaats records voor 2 punten, zoals een foto - 1 punt, in totaal is het heel goed mogelijk om 200 op de site te verdienen in 10 minuten punten, en dus honderd mensen naar de groep te trekken.

Publiceer de taak over het aantrekken van mensen voor de groep op arbeidsbeurzen en bepaal uw eigen tarieven. Mensen die een deeltijdbaan nodig hebben, gaan graag aan het werk.

Verzin een zeer interessante actie voor mensen met dure prijzen (bijvoorbeeld een tablet of smartphone als cadeau), de regels van de actie moeten vermelden dat je lid moet worden van de groep en het record opnieuw moet posten. In de regel sluiten mensen zich heel gemakkelijk aan bij groepen als ze kans maken om prijzen te winnen, en binnen een paar minuten worden ze zelf lid van je groep en posten ze zelfs opnieuw, waardoor ze hun vrienden en kennissen aantrekken.

Aanbevolen: