Gegevens Opslaan

Inhoudsopgave:

Gegevens Opslaan
Gegevens Opslaan

Video: Gegevens Opslaan

Video: Gegevens Opslaan
Video: Video 13: Gegevens in PDF formaat opslaan in de projectmap 2024, Mei
Anonim

Om belangrijke informatie op een computer op te slaan, moet de gebruiker bepaalde acties ondernemen om deze te beschermen. Als u hier geen speciale aandacht aan schenkt, kunnen derden vertrouwelijke informatie in bezit krijgen.

Gegevens opslaan
Gegevens opslaan

instructies:

Stap 1

Als u vertrouwelijke informatie op uw computer heeft staan, is er altijd een kans dat iemand anders deze in handen krijgt. Dit gebeurt op verschillende manieren: van een banaal Trojaans paard tot een grootschalige aanval op uw computer. Om uw gegevens veilig te houden, moet u uiterst voorzichtig zijn.

Stap 2

Antivirus software. Stel in de antivirusinstellingen een dagelijkse volledige scan van uw computer in op de aanwezigheid van antivirussen. U moet ook een dagelijkse antivirusdatabase-update installeren.

Stap 3

vervormer. Als uw pc financiële informatie, toegang tot financiële sites en ander belangrijk materiaal opslaat, is het beter om deze vooraf te versleutelen. We voegen eraan toe dat het ontsleutelen van informatie alleen mogelijk is door het programma dat werd gebruikt om de gegevens te versleutelen.

Stap 4

Geheugenkaart. Vooral belangrijke informatie bewaar je beter op een apart medium. Dit medium mag niet op andere pc's worden gebruikt. Als het nodig is om een flashstation op een computer van derden te gebruiken, moet u er zeker van zijn dat deze niet is geïnfecteerd.

Stap 5

De meest effectieve maatregel om uw gegevens veilig te houden, is deze op een aparte computer op te slaan. De aparte computer hoeft niet verbonden te zijn met internet. In dit geval kunt u er honderd procent zeker van zijn dat niemand, behalve u, vertrouwelijke informatie in bezit zal krijgen.

Aanbevolen: