Een Navigatieprogramma Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Navigatieprogramma Kiezen
Een Navigatieprogramma Kiezen

Video: Een Navigatieprogramma Kiezen

Video: Een Navigatieprogramma Kiezen
Video: Welke betaalkaart kiezen? 2024, Mei
Anonim

Elke navigator wordt een absoluut nutteloos apparaat als er geen navigatiesoftware in is geïnstalleerd. Het gemak van het gebruik van dit apparaat, het comfort van de reis en de meest optimale reisroutes hangen ervan af.

Een navigatieprogramma kiezen
Een navigatieprogramma kiezen

instructies:

Stap 1

In feite komen de functies van de navigator neer op het ontvangen van communicatiesignalen van de corresponderende GPS-satelliet en het berekenen van de handigste en snelste manier om van punt A naar punt B te komen. Tegenwoordig zijn er veel navigatieprogramma's op de markt, en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het ene programma is goed voor autorijden in Rusland, het tweede is handig om te gebruiken in Europa … U kunt echter nog steeds de beste optie kiezen - de gulden middenweg.

Stap 2

Shturmann bekleedt een van de leidende posities op de Russische markt voor navigatiesoftware. Dit bedrijf produceerde tot voor kort alleen zak-GPS-signaalontvangers zonder speciale software en rustte ze uit met Avtosputnik of Navitel. Nu is het bedrijf uitgegroeid tot een eigen programma. Het is een soort symbiose van de Yandex. Probki-service en het eerder genoemde Navitel. Dit programma laadt wegenkaarten van heel Rusland in de navigator en maakt het dankzij Yandex mogelijk om informatie over files in uw stad te ontvangen. Een innovatie in haar soort - Shturmann stelt u in staat om te zien waar uw vrienden nu zijn en snel naar hun verblijfplaats te gaan.

Stap 3

Gebruik je je smartphone als navigator, dan zul je ongetwijfeld dol zijn op Google Maps. Het gebruik van deze service kost u geen cent, activeer de service "onbeperkt internet". Het downloaden van kaarten komt rechtstreeks van het world wide web. Het zwakke punt van het programma is het onvermogen om de beste reisroute te kiezen.

Stap 4

Nokia Maps is exclusief ontwikkeld voor Nokia-smartphones en mobiele telefoons. U kunt dit programma gratis downloaden op de officiële website van de ontwikkelaar. Het belangrijkste voordeel is de aanwezigheid van gesproken aanwijzingen in het Russisch, terwijl de meeste navigatieprogramma's in het Engels zijn. Het nadeel van Nokia Maps is de lage nauwkeurigheid van de naar de smartphone gedownloade kaarten.

Stap 5

Avtosputnik is een van de meest populaire navigatieprogramma's in Rusland. Het kan universeel worden genoemd - het kan werken op zowel GPS-ontvangers als smartphones. Met de autosatelliet kunt u tijdens het rijden naar muziek luisteren, de staat van files volgen, enz. Het heeft ook een spraakbesturingsfunctie, wat ongetwijfeld erg handig is voor onderweg.

Stap 6

Navitel Navigator heeft de voorkeur van degenen die vertrouwen op betrouwbaarheid: de kaarten voor dit programma zijn ontwikkeld door het Russische Agentschap voor Cartografie, dus ze zijn zeer nauwkeurig en worden vrij vaak bijgewerkt.

Aanbevolen: