Hoe U Uw Pincode Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Pincode Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Pincode Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Pincode Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Pincode Kunt Wijzigen
Video: Tips and tricks How to change password for a PIN in Windows 10 and how to change or remove pin 2024, Mei
Anonim

Om de toegang van derden tot uw simkaart te beperken, kunt u er een PIN-blokkering aan toewijzen. De pincode wordt standaard ingesteld door de operator, maar de abonnee kan deze indien nodig altijd wijzigen.

Hoe u uw pincode kunt wijzigen
Hoe u uw pincode kunt wijzigen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, simkaart

instructies:

Stap 1

In eerste instantie moet u ervoor zorgen dat de pincode die door de operator is verstrekt, werkt. Stel hiervoor de PIN-vergrendeling in op uw telefoon. Open het hoofdmenu van uw mobiele telefoon en ga vervolgens naar het gedeelte met de instellingen ("Instellingen" of "Parameters"). In dit gedeelte moet u het item "Beveiligingsinstellingen" vinden en ernaartoe gaan. Hier ziet u het menu PIN instellen.

Stap 2

Ga naar dit menu en voer een geldige pincode in. Als je het niet weet, kun je het bekijken op een plastic kaart, die in eerste instantie fungeert als een hoesje voor een simkaart. Sla de instellingen op nadat u de code hebt ingevoerd. Verwijder de simkaart uit uw mobiele telefoon en probeer deze op een andere mobiele telefoon te gebruiken. Als het apparaat bij het inschakelen om een pincode vraagt, is de eerder ingevoerde pincode geldig. Verwijder de simkaart en plaats deze in uw telefoon.

Stap 3

Nu moet je het hoofdmenu van de mobiele telefoon opnieuw openen. Ga hier ook naar het gedeelte "Beveiligingsinstellingen". Verdere acties zullen enigszins verschillen van de vorige. Eerst moet u het verzoek om de pincode op uw telefoon uitschakelen. Dit kan in het pin setup menu. Nadat het codeverzoek is uitgeschakeld, kunt u de pincode wijzigen. Open hiervoor het gedeelte "PIN wijzigen", dat zich in het menu met beveiligingsinstellingen bevindt. Voer de oude code in en wijs vervolgens een nieuwe pincode toe. Op deze manier kunt u de code wijzigen. Op sommige telefoonmodellen kunnen de stappen enigszins afwijken van de hierboven beschreven stappen. Over het algemeen ziet de procedure voor het wijzigen van de persoonlijke code van een simkaart er op elke telefoon hetzelfde uit, alleen de namen van het menu kunnen verschillen.

Aanbevolen: