Hoe U De Pincode Kunt Achterhalen Als U Deze Bent Vergeten

Inhoudsopgave:

Hoe U De Pincode Kunt Achterhalen Als U Deze Bent Vergeten
Hoe U De Pincode Kunt Achterhalen Als U Deze Bent Vergeten

Video: Hoe U De Pincode Kunt Achterhalen Als U Deze Bent Vergeten

Video: Hoe U De Pincode Kunt Achterhalen Als U Deze Bent Vergeten
Video: How to Reset Forgotten Windows 10 PIN Code 2024, April
Anonim

De situatie waarin een persoon zijn pincode vergeet, komt vrij vaak voor. Bij de verkoop van een simkaart van een mobiele telefoon, het uitgeven van een bankkaart, wordt traditioneel een pincode uitgegeven. Het bestaat uit vier cijfers en dient als bescherming tegen onrechtmatige toegang tot de informatie en het account van de klant. Je kunt niet jaloers zijn op iemand die hem vergeet. Maar er zijn geen hopeloze situaties.

Hoe u de pincode kunt achterhalen als u deze bent vergeten
Hoe u de pincode kunt achterhalen als u deze bent vergeten

instructies:

Stap 1

Een vergeten pincode kan niet worden hersteld, tenzij je de documenten terugvindt die op de simkaart of bankkaart zaten, in andere gevallen kunnen we alleen praten over het verkrijgen van een nieuwe pincode.

Om een nieuwe pincode te krijgen, heeft u identiteitsbewijzen en documenten nodig waaruit blijkt dat u de eigenaar was van deze pincode (kaart).

Als u de pincode van uw simkaart bent vergeten, kunt u proberen deze op te halen. Hiervoor worden drie pogingen gegeven, waarna de simkaart wordt geblokkeerd. Het wordt alleen gedeblokkeerd door de pack-code, die samen met de pincode wordt geplaatst. Als de documentatie en de kaart niet kunnen worden gevonden, wordt de simkaart na tien keer invoeren van de verkeerde pack-code volledig geblokkeerd.

Stap 2

Voor de definitieve blokkering van de simkaart dient u contact op te nemen met de operator. Alleen de mobiele netwerkoperator kan de simkaart ontgrendelen en een nieuwe pincode uitgeven. Wanneer u contact opneemt, moet u bewijzen dat de simkaart op uw naam stond.

Stap 3

Is de pincode van de bankpas vergeten, dan ligt de zaak wat gecompliceerder. Deze pincode, behalve u, was bij niemand bekend, en het zal onder geen enkele omstandigheid mogelijk zijn om deze pincode te achterhalen. Als u herhaaldelijk de verkeerde pincode invoert, wordt de kaart geblokkeerd. Om de blokkering op te heffen, moet u de bank bellen (verwijsservice), het kaartnummer, de wachtwoordidentificatie, die in de overeenkomst moet worden vermeld bij het registreren van de kaart, een naam geven en een verzoek indienen om de teller van onjuiste invoer van de pincode opnieuw in te stellen.

Stap 4

De teller resetten is nog steeds geen optie, want als de pincode nooit wordt onthouden, is alle moeite verspild. Het geld kan niet worden opgenomen.

Stap 5

De beste uitweg, tenzij er natuurlijk een dringende geldopname nodig is, is om naar de bank te gaan op de plaats waar de kaart is ontvangen en een heruitgifte van de kaart aan te vragen. Het nummer wordt opgeslagen, maar in feite zal de kaart anders zijn, en dienovereenkomstig zal de pincode anders zijn.

Aanbevolen: