Hoe U Uw Pincode Kunt Achterhalen Via De Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Pincode Kunt Achterhalen Via De Beeline
Hoe U Uw Pincode Kunt Achterhalen Via De Beeline

Video: Hoe U Uw Pincode Kunt Achterhalen Via De Beeline

Video: Hoe U Uw Pincode Kunt Achterhalen Via De Beeline
Video: CMD: Показать пароль Wifi | Windows 10/8/7 / XP 2024, April
Anonim

Bij verbinding met de meeste mobiele operators, waaronder Beeline, wordt geheime informatie in de vorm van pin- en pukcodes aan de abonnee gegeven in een speciale verzegelde envelop samen met een simkaart. Deze codes zijn een soort wachtwoorden die beschermen tegen onbedoelde toegang tot de telefoon. Wat als de envelop kwijt is?

Hoe u uw pincode kunt achterhalen via de Beeline
Hoe u uw pincode kunt achterhalen via de Beeline

instructies:

Stap 1

Als de simkaart op u is geregistreerd, kunt u uw pincode telefonisch achterhalen door contact op te nemen met het ondersteuningscentrum van Beeline. Bel hiervoor 0611 als je vanaf een mobiel nummer belt, of 40-90-90 als je vanaf een stadsnummer belt (geef het netnummer op). U ontvangt een combinatie van PIN- en PUK-codes pas nadat u uw paspoortgegevens (nummer, serie, plaats en datum van afgifte van uw paspoort) heeft opgegeven. Als de abonnee een rechtspersoon is, is het noodzakelijk om het FIN en het wettelijke adres te noemen.

Stap 2

De nieuwe pincode kunt u direct op het kantoor van Beeline opvragen. Daar wordt op basis van persoonsgegevens een applicatie opgesteld om de abonnee te voorzien van pin- en pukcodes. De applicatie bevat ook een aanduiding van het telefoonnummer van de abonnee en het serienummer van de simkaart.

Stap 3

Als je de pincode drie keer verkeerd hebt ingevoerd, wordt de simkaart automatisch geblokkeerd. Gebruik de PUK-code om de blokkering op te heffen. Het is automatisch gekoppeld aan een simkaart samen met een pincode. Volgens de informatie die op de officiële website van Beeline is gepubliceerd, kiest u om te ontgrendelen het commando "* 05 * PUK1-code * nieuwe PIN1-code * nieuwe PIN1-code (herhaal) # oproep". U kunt PIN2 deblokkeren door het commando "* 052 * PUK2-code * nieuwe PIN2-code * nieuwe PIN2-code (herhaal) # oproep" te kiezen.

Stap 4

Op verzoek van de abonnee kan de pincode die aan de simkaart is gekoppeld, worden gewijzigd in een handiger cijfercombinatie (liefst niet te eenvoudig) of deze functie kan geheel worden uitgeschakeld via het telefoonmenu.

Aanbevolen: