Een Draadloze Headset Aansluiten Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Headset Aansluiten Op Uw Telefoon
Een Draadloze Headset Aansluiten Op Uw Telefoon

Video: Een Draadloze Headset Aansluiten Op Uw Telefoon

Video: Een Draadloze Headset Aansluiten Op Uw Telefoon
Video: How To Connect Wireless Headphones to IPhone (2019) 2024, April
Anonim

Een draadloze headset voor mobiele telefoons is erg handig. Het zal de rommel met onnodige draden elimineren. Bij gebruik van draadloze headsets kan de telefoon op elke handige plek worden opgeborgen, bijvoorbeeld in een rugzak, wat onrealistisch is als er een gewone koptelefoon wordt gebruikt. Het gebruik van een draadloze headset tijdens het rijden is over het algemeen onvervangbaar. Tijdens het rijden blijven beide handen vrij en kunt u normaal rijden en de weg bewaken.

Een draadloze headset aansluiten op uw telefoon
Een draadloze headset aansluiten op uw telefoon

Het is nodig

Mobiele telefoon, draadloze headset

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de telefoon waarmee de draadloze headset verbinding maakt, is uitgerust met draadloze Bluetooth-technologie. Alle draadloze headsets voor mobiele telefoons gebruiken deze interface. Als uw telefoon geen Bluetooth heeft, kunt u geen verbinding maken met een draadloze headset. Je kunt zien of je telefoon Bluetooth heeft door naar de technische specificaties van de telefoon te kijken. Of in het menu van de telefoon zelf.

Stap 2

Zet de draadloze headset aan. Houd op de headset de multifunctionele knop ingedrukt totdat de bedieningsindicator gaat branden. Schakel de telefoon in waarmee de headset verbinding gaat maken. Schakel Bluetooth in. Tik in het Bluetooth-menu op Zoeken naar compatibele apparaten. Afhankelijk van de snelheid van Bluetooth kan het scanproces enkele seconden tot een minuut duren. Na het scannen is er een lijst met compatibele Bluetooth-apparatuur beschikbaar. Selecteer een draadloze headset uit deze lijst.

Stap 3

Afhankelijk van uw telefoonmodel moet u mogelijk een Bluetooth-gegevenswachtwoord invoeren. De toegangscode vindt u in de handleiding van de mobiele telefoon. Voer de code voor de Bluetooth-verbinding in en vervolgens wordt de verbinding met de draadloze headset tot stand gebracht. U hoeft de code slechts één keer in te voeren, de eerste keer dat u verbinding maakt.

Stap 4

Als de verbinding tot stand is gebracht, begint de indicator op de headset te knipperen. Ga naar het Bluetooth-menu, vervolgens naar de "lijst met gekoppelde apparaten" en selecteer "draadloze headset". De headset is nu aangesloten en volledig operationeel.

Stap 5

Deze procedure hoeft slechts één keer te worden uitgevoerd. Om in de toekomst een draadloze headset te gebruiken, gaat u gewoon naar het Bluetooth-menu in de "lijst met gekoppelde apparaten" en selecteert u de headset.

Aanbevolen: