Een Megafoonmodem Opnieuw Maken?

Inhoudsopgave:

Een Megafoonmodem Opnieuw Maken?
Een Megafoonmodem Opnieuw Maken?

Video: Een Megafoonmodem Opnieuw Maken?

Video: Een Megafoonmodem Opnieuw Maken?
Video: Как "отвязать" модем huawei-e1550 от MTC или Megafon - Видео совет 2024, April
Anonim

Veel operators bieden internetdiensten aan door verbinding te maken via een USB-modem die alleen werkt met de bijbehorende simkaarten, met de onmogelijkheid van verdere verbinding via een andere operator.

Een megafoonmodem opnieuw maken?
Een megafoonmodem opnieuw maken?

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Bel de technische ondersteuningsdienst van de operator wiens simkaart u in de toekomst wilt gebruiken om toegang te krijgen tot internet. Vraag hem de nodige instellingen na en controleer tegelijkertijd of je deze functie hebt aangesloten.

Stap 2

Steek de Megafon-modem in de USB-poort van uw computer. Nadat het door het systeem is gedetecteerd, sluit u de toepassingen die het gebruiken. Start Apparaatbeheer, te vinden in de eigenschappen van het menu Deze computer op het tabblad Hardware.

Stap 3

Selecteer het modemconfiguratiemenu in het geopende venster, zoek het gewenste apparaat en in de eigenschappen ervan op het tabblad "Geavanceerd". Om een MTS-simkaart te gebruiken, gebruikt u + CGDCONT = 1, IP, internet.mts.ru; voor Beeline - + CGDCONT = 1, IP, internet.beeline.ru. Controleer de instellingen van de toegangspunten met de gegevens die u van de operator hebt gekregen.

Stap 4

Maak in de verbindingsinstellingen een nieuwe internetverbinding aan met het nummer * 99 # (minder vaak wordt * 99 *** 1 # gebruikt). Schrijf in het invoerveld voor aanmelding en wachtwoord voor MTS respectievelijk mts en voor Beeline beeline. Geef in de parameters de waarde van de uitschakeltijd naar eigen goeddunken weer; zodat het internet niet volledig wordt uitgeschakeld, noteer nul.

Stap 5

Schakel de pincodecontrole in uw simkaart uit als de verbinding niet tot stand is gebracht. Dit kan het beste met een mobiele telefoon.

Stap 6

Als de bovenstaande stappen u niet hebben geholpen, neem dan contact op met een speciaal servicecentrum. De specialisten zullen in korte tijd de nodige wijzigingen doorvoeren, waarna uw Megaphone-modem beschikbaar is voor gebruik door andere operators. Het is het beste om in de toekomst gewone modems te gebruiken, die werken met simkaarten van alle operators en automatisch de verbinding voor elk configureren.

Aanbevolen: