Een Megafoonmodem Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Een Megafoonmodem Uitschakelen?
Een Megafoonmodem Uitschakelen?

Video: Een Megafoonmodem Uitschakelen?

Video: Een Megafoonmodem Uitschakelen?
Video: Настройка мегафон модема на роутере 2024, Maart
Anonim

De Megafon-modem is een van de meest populaire manieren om toegang te krijgen tot het internet dat momenteel wordt gebruikt. Hij maakt verbinding met een computer via een USB-poort en geeft overal in het dekkingsgebied van Megafon toegang tot het netwerk. De modem kan worden losgekoppeld op de website van het bedrijf en bij de klantenservice.

Een megafoonmodem uitschakelen?
Een megafoonmodem uitschakelen?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - documenten voor de simkaart;
  • - computer met internettoegang;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Gebruik Hardware veilig verwijderen om de modem los te koppelen van uw computer. Klik met een willekeurige muisknop op het modempictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm en vervolgens op het opschrift Extract. Na het pop-upvenster “Hardware kan worden verwijderd, verwijdert u de modem van de USB-connector.

Stap 2

Om de internetverbinding via het modem te verbreken, moet u de daarin aanwezige simkaart blokkeren. Haal de kaart uit het modem. Om dit te doen, schuift u het kleine klepje aan de andere kant van de USB-connector eraf.

Stap 3

Breng de documenten naar de simkaart, die de pin- en pukcodes bevatten. Steek de kaart in uw mobiele telefoon. Voer de gevraagde pincode en pukcode in.

Kies de combinatie * 105 * 00 # op de telefoon en druk op de belknop. Op het scherm verschijnt het bericht “Servis-Gid

1 - Ustanovit` / razblokirovat` parol`"

Te beantwoorden?

Klik OK". Voer vervolgens het cijfer 1 in en nogmaals "ok". Binnen enkele seconden ontvang je een sms met een wachtwoord voor de Service Guide op de Megafon-website op je telefoon.

Stap 4

Ga naar de officiële website van Megafon. Klik op het opschrift "Service Guide" in de rechterbovenhoek. Voer uw gebruikersnaam, wachtwoord en beveiligingscode in in de daarvoor bestemde velden van de pagina die wordt geopend. Login is uw SIM-nummer dat is ingevoerd zonder de landcode (voor Rusland - zonder +7, voor de VS - zonder +1, enz.). Voer het wachtwoord in dat u per sms hebt ontvangen. De beveiligingscode is een reeks cijfers en Latijnse letters die in de afbeelding worden weergegeven onder de gebruikersnaam en het wachtwoord.

Stap 5

Klik op Inloggen.

Stap 6

Klik aan de linkerkant van de pagina op de rubriek “Diensten en tarieven. Volgende, "Nummers blokkeren. Voer de datum in vanaf wanneer u de internetverbinding via de modem wilt blokkeren en klik op de knop "Install. De blokkering is 180 dagen geldig. U kunt deze later verlengen. In hetzelfde gedeelte van het menu kunt u de ingestelde vergrendeling verwijderen en de simkaart opnieuw gebruiken. De service van het instellen / deblokkeren wordt gratis aangeboden.

Stap 7

U kunt internet bij elke Megafon uitschakelen. Hiervoor moet u wel uw paspoort bij u hebben.

Aanbevolen: