Hoe Geld Op Te Nemen Van Een Telefoonrekening

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Op Te Nemen Van Een Telefoonrekening
Hoe Geld Op Te Nemen Van Een Telefoonrekening

Video: Hoe Geld Op Te Nemen Van Een Telefoonrekening

Video: Hoe Geld Op Te Nemen Van Een Telefoonrekening
Video: Instructievideo geld opnemen met spraak 2024, April
Anonim

Soms blijft er na het overschakelen van de ene mobiele operator naar de andere een aanzienlijk bedrag aan ongebruikt geld op de rekening van de oude telefoon staan. In dit geval is het helemaal niet nodig om te bellen vanaf het oude nummer met een ongunstig tarief om het resterende geld te gebruiken. Door gebruik te maken van de opnamemogelijkheid, kunt u ze in contanten ontvangen en naar eigen goeddunken uitgeven. Verschillende nuttige aanbevelingen zullen u helpen geld op te nemen van uw mobiel.

Geld opnemen van een telefoonrekening
Geld opnemen van een telefoonrekening

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - Russisch paspoort of verblijfsvergunning.

instructies:

Stap 1

Om geld op te nemen van een telefoon die je niet gaat gebruiken, lees je eerst het nummerservicecontract dat je hebt ondertekend. Zorg ervoor dat het document geen belemmeringen bevat voor het terugstorten van geld van de rekening bij beëindiging van het contract. Neem contact op met het kantoor van de serviceprovider en beëindig de serviceovereenkomst voor het abonneenummer.

Stap 2

Wacht na deze stappen 2-3 weken totdat de serviceprovider ervoor zorgt dat u geen achterstand heeft. Laat dan het aan u afgegeven bewijs van beëindiging van het contract zien en ontvang het aan u verschuldigde geld aan de kassa.

Stap 3

Als uw oude nummer van het bedrijf Beeline is en u de service niet wilt weigeren, neem dan geld op met geldoverdrachten van de Beeline. Money-service met behulp van het Unistream-systeem. Er wordt een commissie in rekening gebracht voor de overdracht, die kan oplopen tot 5, 95 procent van het gevraagde bedrag.

Stap 4

Deze vergoeding wordt extra in rekening gebracht van de telefoonrekening en heeft op geen enkele manier invloed op het opgenomen geld. Om ervoor te zorgen dat de overdracht succesvol is, moet u er daarom voor zorgen dat er na aftrek van het vereiste bedrag voldoende geld op het saldo staat om de diensten van het systeem te betalen.

Stap 5

Om uit te betalen, registreert u een overschrijvingsverzoek door een sms-bericht te sturen met de tekst "Uni Volledige naam-1 1000 Volledige naam-2" naar nummer 7878. In plaats van "Volledige naam-1" schrijft u uw volledige achternaam, voornaam en patroniem volgens naar het paspoort van de Russische Federatie of verblijfsvergunning, in plaats van 1000 - het bedrag in roebel dat u van de rekening wilt opnemen, in plaats van "Volledige naam-2" geeft de achternaam, voornaam en patroniem van de ontvanger aan zonder afkortingen.

Stap 6

Als u zelf de overboeking ontvangt, schrijft u in de plaats van de gegevens van de ontvanger opnieuw uw eigen achternaam, voornaam en patroniem. Of vul de gegevens van een andere persoon in zodat uw familielid, vriend of kennis de overschrijving kan ontvangen.

Stap 7

Na het verzenden van een aanvraag voor een geldoverdracht, wacht u op een bericht van 8464 en bevestigt u uw wens om geld op te nemen. Wacht dan op een sms-melding van 7878, die de succesvolle werking van de operatie aangeeft en een speciale code en gegevens bevat over het bedrag dat wordt overgemaakt en het bedrag van de ingehouden commissie.

Stap 8

Zoek de dichtstbijzijnde kassa van het Unistream-systeem op de Beeline. Money-servicewebsite. Kom dan naar de afdeling en vertel de medewerker, op vertoon van uw paspoort van de Russische Federatie of verblijfsvergunning, de code uit het bericht en de gegevens van de afzender van de overdracht. Na controle van de door u genoemde parameters ontvangt u het gevraagde bedrag.

Aanbevolen: