Hoe De Headset Op De Telefoon Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Headset Op De Telefoon Aan Te Sluiten
Hoe De Headset Op De Telefoon Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Headset Op De Telefoon Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Headset Op De Telefoon Aan Te Sluiten
Video: Hoe een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon aan te sluiten 2024, April
Anonim

Hoeveel mensen ook praten over de gevaren van telefoons en allerlei accessoires, bijvoorbeeld Bluetooth-headsets, dit toestel zal altijd meer aanhangers hebben. Tegenwoordig wordt bijna elke zakenman gedwongen om verschillende taken te combineren, en de headset zorgt ervoor dat u niet wordt afgeleid van de taken die worden uitgevoerd.

Hoe de headset op de telefoon aan te sluiten
Hoe de headset op de telefoon aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - Bluetooth koptelefoon;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Om een gesprek te voeren via een bluetooth headset is het noodzakelijk om een verbinding tot stand te brengen tussen de telefoon en dit apparaat, dit kan door de apparaten te koppelen. Koppelen is het optreden van tweerichtingscommunicatie. Met andere woorden, na het koppelen van de twee apparaten bent u alleen de eigenaar van de verzonden informatie en kan niemand uw gesprek afluisteren.

Stap 2

Voordat u uw telefoon en headset kunt aansluiten, moeten beide apparaten zijn ingeschakeld. Het is vermeldenswaard dat beide apparaten moeten worden opgeladen. het stroomverbruik neemt toe in de koppelingsmodus.

Stap 3

Schakel vervolgens de zoekoptie op de bluetooth-headset in, in de regel is dit de knop voor het beantwoorden van oproepen. Druk op de knop en zet bluetooth aan op je telefoon. Ga hiervoor naar de instellingen van je mobiele telefoon, selecteer het juiste menu-item en selecteer de zoekoptie.

Stap 4

Er kunnen verschillende apparaten in de buurt op het telefoonscherm verschijnen. Selecteer de regel met de naam van uw bluetooth-headset en voeg deze toe aan de lijst met apparaten die u gebruikt.

Stap 5

Stuur vervolgens een bevestiging en voer de viercijferige code "0000" in zonder aanhalingstekens. Daarna worden beide apparaten gekoppeld. Als dit niet gebeurt, is het raadzaam om het laadniveau van de bluetooth-headset te controleren en de afstand tussen de apparaten zo klein mogelijk te houden.

Stap 6

Als het nog steeds niet gelukt is om te koppelen, is het raadzaam om contact op te nemen met de winkel waar de aankoop is gedaan. Soms is de oorzaak een storing of incompatibiliteit van de headset met een mobiele telefoon van dit model.

Stap 7

In sommige gevallen wordt het aanbevolen om de firmware van uw telefoon bij te werken, het is het beste om deze bewerking uit te voeren in een gespecialiseerd centrum of in het dichtstbijzijnde servicecentrum van het bedrijf.

Aanbevolen: