Hoe Een Koptelefoon Op Je Telefoon Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Koptelefoon Op Je Telefoon Aan Te Sluiten
Hoe Een Koptelefoon Op Je Telefoon Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Koptelefoon Op Je Telefoon Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Koptelefoon Op Je Telefoon Aan Te Sluiten
Video: How To Connect Wireless Headphones to IPhone (2019) 2024, April
Anonim

In de regel is het niet moeilijk om een koptelefoon op je telefoon aan te sluiten. Er zijn echter enkele modellen waarbij het, ondanks alle mogelijke multifunctionaliteit van de telefoon, nogal lastig is om dit te doen. Laten we eens kijken naar de mogelijkheid om een koptelefoon op een iPhone aan te sluiten. Feit is dat niet elke koptelefoon geschikt is voor deze smartphone. Hiervoor zijn twee belangrijke redenen. De eerste is dat de koptelefoonaansluiting op de iPhone verzonken in de body zit, waardoor koptelefoons met brede stekkers niet werken. De tweede reden is de functie van de microfoon. Om de microfoonfunctie te behouden, zijn koptelefoons met vier kanalen nodig in plaats van drie, zoals bijvoorbeeld bij koptelefoons voor mp3-spelers.

Hoe een koptelefoon op je telefoon aan te sluiten
Hoe een koptelefoon op je telefoon aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Gebruik een adapter

U kunt een speciale Belkin-adapter kopen om uw iPhone met dikke hoofdtelefoonaansluitingen aan te sluiten. Deze adapter heeft echter twee duidelijke nadelen. Ten eerste ondersteunt het de microfoonfunctie niet en ten tweede is het niet flexibel, wat betekent dat het uit je telefoon steekt, wat niet erg leuk en handig is.

Een andere adapter is verkrijgbaar bij Apple zelf. Het heeft deze problemen niet, maar het kost ongeveer $ 20. Bedenk dus zelf of je het ongemak verdraagt, of geld uitgeeft aan een duurder product.

Stap 2

Gebruik een adapter

Shure brengt een speciale adapter voor iPhone uit (volledige naam is Shure Music Phone Adapter voor iPhone). De adapter is niet goedkoop - maar liefst $ 40, maar lost meteen alle problemen op met het gebruik van een koptelefoon voor de iPhone.

Stap 3

Gebruik een soldeerbout

Deze methode is alleen geschikt voor diegenen die vakkundig met een soldeerbout omgaan en zeker zijn van hun technische vaardigheden. Je soldeert de oordopjes eenvoudig op de meegeleverde iPhone-headset. Je kunt zelfs een video op het net vinden met gedetailleerde instructies.

Over het algemeen is de gemakkelijkste manier om geld uit te geven en gespecialiseerde hoofdtelefoons te kopen. Dit zal je beschermen tegen allerlei problemen en vervelende situaties.

Aanbevolen: