Nokia Verbinden Met Internet

Inhoudsopgave:

Nokia Verbinden Met Internet
Nokia Verbinden Met Internet

Video: Nokia Verbinden Met Internet

Video: Nokia Verbinden Met Internet
Video: Выходим в интернет с Nokia C02-01 2024, Mei
Anonim

Door verbinding te maken met internet kunt u op de hoogte blijven van de laatste gebeurtenissen, uw e-mailclient controleren en altijd in contact blijven met uw vrienden en kennissen. Als u met een mobiel apparaat verbinding wilt maken met internet, kunt u deze bewerking uitvoeren met een verbindingskabel en geschikte software. Een alternatief voor een bekabelde verbinding kan een verbinding zijn via een Bluetooth-adapter.

Nokia verbinden met internet
Nokia verbinden met internet

Noodzakelijk

Windows-besturingssysteem, Nokia mobiele telefoon, verbindingskabel (Bluetooth-adapter), Nokia PC Suites-software

instructies:

Stap 1

Om toegang te krijgen tot internet met een mobiele telefoon van Nokia, moet u de Nokia PC Suites-software installeren. Dit programma kan worden gekopieerd:

- van een cd-rom die bij sommige telefoonmodellen wordt geleverd;

- vanaf de flashdrive van de telefoon zelf;

- gebruik het internet via de kabel om de programmadistributiekit te downloaden.

Stap 2

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, moet u twee apparaten aansluiten en koppelen: een computer (laptop) en een telefoon. Als u een kabelverbinding gebruikt, hoeft u niets te doen voordat u het programma start, behalve de telefoon op de computer aansluiten. Als u een Bluetooth-adapterverbinding gebruikt, controleer dan de koppelingsinstellingen van uw Bluetooth-adapter en telefoon.

Stap 3

Wanneer u het programma voor de eerste keer start, zorg er dan voor dat alle verbindingen correct zijn aangesloten. Selecteer in het hoofdvenster van het programma "Verbinden met internet". Selecteer in het geopende venster het type verbinding - USB of Bluetooth.

Stap 4

Er wordt een nieuw One Touch Access-venster geopend. Deze service maakt binnen 10 seconden automatisch verbinding. Zodra de verbindingsstrip afloopt, is je telefoon al verbonden met internet.

Stap 5

Als er een fout optreedt en/of u de verbindingsinstellingen moet wijzigen - klik op de knop "Verbreek de verbinding" - klik vervolgens op "Instellingen".

Aanbevolen: