Hoe U Onbeperkt Internet Megafon Kunt Verbinden Met Uw Telefoon, Tablet, Computer

Inhoudsopgave:

Hoe U Onbeperkt Internet Megafon Kunt Verbinden Met Uw Telefoon, Tablet, Computer
Hoe U Onbeperkt Internet Megafon Kunt Verbinden Met Uw Telefoon, Tablet, Computer

Video: Hoe U Onbeperkt Internet Megafon Kunt Verbinden Met Uw Telefoon, Tablet, Computer

Video: Hoe U Onbeperkt Internet Megafon Kunt Verbinden Met Uw Telefoon, Tablet, Computer
Video: 📶 4G LTE USB-modem met WiFi van AliExpress / Review + Instellingen 2024, April
Anonim

Het is moeilijk om je een moderne persoon voor te stellen die geen internet gebruikt. Gebruikers hebben niet altijd de mogelijkheid om verbinding te maken met een vast netwerk, in welk geval mobiele operators te hulp schieten. Om onderweg verbonden te blijven, kunt u het onbeperkte internet Megafon aansluiten op uw telefoon of tablet en op de datsja heeft u vanaf een computer of laptop via een USB-modem toegang tot het netwerk.

Hoe u onbeperkt internet Megafon kunt verbinden met uw telefoon, tablet, computer
Hoe u onbeperkt internet Megafon kunt verbinden met uw telefoon, tablet, computer

Hoe mobiel internet Megafon op uw telefoon aan te sluiten

Onbeperkt internet aansluiten, als uw provider Megafon is, is vrij eenvoudig.

Om het tarief te bepalen, gaat u naar de website megafon.ru, selecteert u uw regio en vindt u een beschrijving van tariefplannen voor onbeperkt internet.

Laat u bij het kiezen leiden door het volume van het verkeer dat is inbegrepen in het pakket en de kosten van de service. Als u van reizen houdt, moet u letten op het tarief dat in heel Rusland geldig is, evenals op de opties waarmee u verbinding kunt maken met het netwerk in het buitenland.

Nadat u een tarief heeft gekozen, kunt u online verbinding maken via uw persoonlijke account en met speciale opdrachten. U ziet een cijfercombinatie naast het tarief dat u nodig heeft. Het is ook mogelijk om een bericht te sturen.

Vind je het lastig om zelf uit te vinden hoe je de onbeperkte Internet Megafon op de telefoon kunt aansluiten, bel dan de telefoniste op het gratis hotline nummer 0500 of neem met je paspoort contact op met het servicekantoor. De specialisten van het bedrijf helpen u bij de selectie en toegang tot diensten.

Internet Megafon verbinden op een tablet

Als uw tablet de mogelijkheid heeft om een simkaart te installeren en u hierop onbeperkt internet van Megafon wilt aansluiten, moet u een kaart kopen in een communicatiewinkel en deze in het apparaat plaatsen. In de regel verbinden de salonmedewerkers bij het verkopen van een simkaart alleen internet, maar als dit niet gebeurt, kunt u dit doen met behulp van de hierboven beschreven methoden.

Als uw tablet geen simkaartsleuf heeft, maar wel een USB-poort, kunt u verbinding maken via een modem. Hiervoor heb je al die simkaart met een internetverbinding nodig.

Maar ook als er geen mogelijkheid is om via USB of een simkaart verbinding te maken, wanhoop niet. Je kunt Megafon onbeperkt internetten via wifi. Om dit te doen, moet u de service op uw mobiel inschakelen en er een verzendend apparaat van maken. Om dit te doen, moet u de modemmodus inschakelen in de telefooninstellingen. De apparaten zijn verbonden via draadloze wifi.

Hoe maak je onbeperkt internet van Megafon op een computer of laptop?

U kunt ook internet aansluiten op een computer of laptop via een USB-modem met een Megafon-simkaart of via wifi vanaf een ander apparaat. De zendende apparaten kunnen een telefoon, tablet of andere laptop zijn. De verbinding wordt gemaakt met behulp van de hierboven beschreven methoden.

Aanbevolen: