Een Apple IPod Opladen

Inhoudsopgave:

Een Apple IPod Opladen
Een Apple IPod Opladen

Video: Een Apple IPod Opladen

Video: Een Apple IPod Opladen
Video: Apple iPod Shuffle 2010 (4th Generation): Unboxing and Demo 2024, Mei
Anonim

Zoals elk apparaat dat op batterijen werkt, moet de iPod periodiek worden opgeladen om te kunnen blijven functioneren. Er zijn verschillende opties om uw iPod op te laden.

Een Apple iPod opladen
Een Apple iPod opladen

instructies:

Stap 1

De eerste is om een voedingsadapter te gebruiken, de iPod-lichtnetadapter, en de tweede is om op te laden via de USB- of FireWire-poorten op uw computer. Los daarvan moet worden opgemerkt dat iPod Touch (tweede en eerdere generaties) en iPod Nano (vierde en eerdere generaties) FireWire niet ondersteunen.

Stap 2

Om uw speler op te laden met de AC-adapter, sluit u uw iPod aan op de adapter met behulp van de meegeleverde USB- of FireWire-kabel. Sluit de adapter met het juiste snoer aan op een stopcontact.

Stap 3

Volg de onderstaande stappen om de speler op te laden met een computer. Controleer of de computer is ingeschakeld en in de slaapstand staat. Sluit vervolgens uw iPod aan op een USB- of FireWire-connector op uw computer. Controleer of de poorten werken. Als u USB gebruikt, sluit u de speler aan op de connectoren op de systeemeenheid - deze hebben een hoog vermogen. Toetsenbordpoorten hebben over het algemeen weinig stroom.

Stap 4

Als u een laptop gebruikt om op te laden, controleer dan of deze is aangesloten. Zorg er ook voor dat het deksel open is, anders staat de laptop mogelijk in de slaapstand en laadt hij niet op.

Stap 5

Als u een FireWire-poort gebruikt om op te laden vanaf een computer, zorg er dan voor dat deze is ingeschakeld. Bijna allemaal zijn ze zo, maar als de poort slechts vier uitgangen heeft, wordt deze niet opgeladen.

Stap 6

Het duurt ongeveer 4 uur om uw iPod volledig op te laden. Het duurt ongeveer 3 uur voor het 80%-niveau. U kunt uw apparaat opladen zonder te wachten tot de batterij helemaal leeg is. Gebruik Hardware veilig verwijderen wanneer u uw iPod loskoppelt van uw computer.

Aanbevolen: