Een Telefoonbatterij Opladen

Inhoudsopgave:

Een Telefoonbatterij Opladen
Een Telefoonbatterij Opladen

Video: Een Telefoonbatterij Opladen

Video: Een Telefoonbatterij Opladen
Video: Is 's nachts opladen slecht? | Alles over smartphone batterijen | Vraag het SmartphoneMan! 2024, April
Anonim

Telefoonopladers gaan nogal eens kapot. Meestal is de draad beschadigd. Hoewel deze toestellen niet duur zijn, komt het toch voor dat er geen geschikte voorhanden is en de telefoon dringend opgeladen moet worden. In dit geval kunt u alternatieve methoden gebruiken om uw mobiele telefoon op te laden.

Een telefoonbatterij opladen
Een telefoonbatterij opladen

instructies:

Stap 1

Als u of uw familieleden ook mobiele telefoons hebben van dezelfde fabrikant als de uwe, kunt u een tijdje een oplader van hen lenen - hoogstwaarschijnlijk zal het werken. Daarnaast komt het, hoewel zelden, voor dat een mobiele telefoon van de ene fabrikant kan worden opgeladen met een oplader voor een telefoon van een heel ander merk.

Stap 2

De tweede manier is het gebruik van een computer. Als je telefoon is uitgerust met een USB-poort en je hebt er een USB-kabel voor, gebruik dan deze kabel om je mobiele telefoon op je computer aan te sluiten.

Stap 3

Als je geen computer of USB-kabel hebt, is dit geen reden tot verdriet. U moet de batterij uit de telefoon verwijderen en een defecte of gewoon ongeschikte oplader voor uw apparaat vinden.

Stap 4

Knip het deel van de oplader af dat op de mobiele telefoon wordt aangesloten - u hebt het niet nodig. Ga vervolgens met een mes langs de draad om de isolatie door te snijden en trek deze vervolgens naar beneden, zodat twee draden zichtbaar worden.

Stap 5

Als u naar de batterij van de telefoon kijkt, ziet u gouden contacten, plustekens "+" en "-". Sluit respectievelijk de blauwe draden aan op de plus en de rode op de min.

Stap 6

Dan moet de bedrading worden gerepareerd. Dit kan met plakband. Wikkel ze om de draden, zodat u ze niet tijdens het hele oplaadproces van de batterij hoeft vast te houden. Sluit de oplader aan en het opladen begint.

Aanbevolen: