Hoe De Bluetooth-snelheid Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Bluetooth-snelheid Te Verhogen?
Hoe De Bluetooth-snelheid Te Verhogen?

Video: Hoe De Bluetooth-snelheid Te Verhogen?

Video: Hoe De Bluetooth-snelheid Te Verhogen?
Video: Mobiele thermische printer MPT-2 met Bluetooth en USB-IOS-Android Windows 2024, Mei
Anonim

Als zodanig kan de snelheid van datatransmissie met behulp van Bluetooth-technologie niet worden verhoogd, tenzij het raadzaam is om de telefoons dichter bij elkaar te houden, omdat het bereik van een dergelijke verbinding beperkt is tot enkele meters. Als optie kunt u echter bestanden overzetten via Bluetooth, maar niet vanaf een telefoon, maar vanaf een computer. U kunt een bestand vaak sneller op een pc vinden, zodat u zich sneller kunt voorbereiden op het overzetten van gegevens.

Hoe de bluetooth-snelheid te verhogen?
Hoe de bluetooth-snelheid te verhogen?

Noodzakelijk

  • - een pc waarmee u de Bluetooth-functie kunt activeren (met Windows XP);
  • - Bluetooth USB-adapter.

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat uw computer Bluetooth-functionaliteit heeft door met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op uw bureaublad te klikken en "Eigenschappen" te selecteren. Als het pictogram niet op het bureaublad staat, kunt u het vinden in het menu Start.

Stap 2

In het geopende venster, dat "Systeemeigenschappen" wordt genoemd, klikt u op het tabblad "Apparaatbeheer". Bluetooth wordt daar aangegeven in de regel "Netwerkkaarten". Vindt u in deze regel niets dat het woord Bluetooth in de naam zou bevatten, dan heeft u een USB-adapter nodig.

Stap 3

Steek de Bluetooth-adapter in een vrije USB-poort op uw computer, wacht tot de bijbehorende stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. Als u verder probeert verbinding te maken met deze technologie met de computer, wordt er automatisch een dialoogvenster geopend. Dit gebeurt als Bluetooth is opgegeven als de standaardverbinding in de pc-netwerkinstellingen.

Stap 4

Om het gewenste bestand van uw computer naar uw telefoon over te brengen, schakelt u eerst Bluetooth in op uw mobiele apparaat, selecteert u vervolgens het bestand op uw pc, klikt u er met de rechtermuisknop op en klikt u op "Verzenden" en selecteert u vervolgens Bluetooth.

Stap 5

Vervolgens wordt het venster "Bluetooth Send Wizard" geopend. Er wordt automatisch gezocht naar apparaten binnen bereik. Selecteer hier de naam van uw mobiele apparaat (standaard is dit de naam van het telefoonmodel, maar u kunt deze wijzigen in wat u maar wilt).

Stap 6

Als u een ander apparaat moet activeren, klikt u op "Volgende" en de pc gaat op zoek naar mogelijke hardware.

Stap 7

Soms komt het voor dat de Bluetooth-instellingen op de pc worden gereset. In dit geval moet u de apparatuur zelf activeren.

Stap 8

Druk op de toetsencombinatie Fn + F5. De Fn-knop bevindt zich linksonder op het toetsenbord (dit geldt voor netbooks en laptops). U ziet het venster "Draadloze instellingen" op het scherm. Selecteer daarin Bluetooth en klik vervolgens op "Aan". Na een paar seconden sluit het venster vanzelf. Druk anders op de spatietoets. In sommige gevallen bevindt de Bluetooth-inschakelknop zich bijvoorbeeld op het toetsenbord van een computer.

Aanbevolen: