Hoe U De Resolutie Van Uw Webcam Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Resolutie Van Uw Webcam Kunt Verhogen
Hoe U De Resolutie Van Uw Webcam Kunt Verhogen

Video: Hoe U De Resolutie Van Uw Webcam Kunt Verhogen

Video: Hoe U De Resolutie Van Uw Webcam Kunt Verhogen
Video: How To IMPROVE Your Webcam Quality: ULTIMATE GUIDE 2024, Mei
Anonim

Webcamresolutie is een parameter die niet alleen uniek kan worden geconfigureerd voor alle computerprogramma's, maar ook kan veranderen afhankelijk van de prioriteitsinstellingen van een bepaalde toepassing.

Hoe u de resolutie van uw webcam kunt verhogen
Hoe u de resolutie van uw webcam kunt verhogen

Het is nodig

computerbeheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Als u de resolutie van uw webcam moet verhogen om de beeldkwaliteit in Skype beter te maken, wijzigt u deze instelling in de video-instellingen. Houd er rekening mee dat dit betekent dat de cameraresolutie alleen voor dit ene programma moet worden gewijzigd.

Stap 2

Zorg er ook voor dat de snelheid van je internetverbinding en de verbindingssnelheid van de Skype-gebruikers waarmee je belt een videogesprek met deze resolutie kunnen doorverbinden. Hetzelfde geldt voor andere programma's om te bellen via internet, bijvoorbeeld voor Mail Agent. De instellingen van sommige van deze programma's kunnen de algemene instellingen van de camera wijzigen, wat de resolutie kan beïnvloeden bij gebruik in andere toepassingen op uw computer, maar dit is zelden het geval.

Stap 3

Open het hulpprogramma dat is geïnstalleerd met het webcamstuurprogramma op uw computer. Stel daarin de resolutie en videokwaliteit van uw apparaat in, waarna deze parameters relevant zijn voor alle programma's op uw computer die op de een of andere manier de webcam in hun werk gebruiken, als ze geen individuele instellingen hebben die voorrang hebben boven de standaard.

Stap 4

Om een andere resolutie voor de webcam in te stellen, opent u het stuurprogramma voor dit apparaat op uw computer. In de instellingen ziet u de parameters van resolutie, helderheid, beeldkwaliteit, verander ze naar wens. Hier kun je het toegepaste kleurprofiel op de afbeelding en andere instellingen aanpassen, afhankelijk van het laptopmodel. Dit item is voornamelijk beschikbaar in gevallen waarin u een webcam gebruikt die in uw computer is ingebouwd en de stuurprogramma's ervoor samen met de software op het moederbord zijn geïnstalleerd. In dit geval is het ook overbodig om een extra programma te installeren om de camera-instellingen te beheren.

Aanbevolen: