Hoe De Framesnelheid Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Framesnelheid Te Verhogen
Hoe De Framesnelheid Te Verhogen

Video: Hoe De Framesnelheid Te Verhogen

Video: Hoe De Framesnelheid Te Verhogen
Video: INCREASE VIDEO FRAMERATE WITH AI (it's FREE!) 2024, Mei
Anonim

Frames per seconde is het aantal beelden dat in één seconde van elkaar verandert, wat resulteert in het effect van beweging op het scherm. De standaardsnelheid in cinematografie wordt beschouwd als 24 frames per seconde, terwijl de minimumsnelheid waarmee bewegingen op het scherm vloeiend zullen zijn 16 frames per seconde is. Natuurlijk, hoe hoger deze indicator voor een videobestand, hoe vloeiender en natuurlijker de bewegingen op het scherm zullen zijn.

Hoe de framesnelheid te verhogen
Hoe de framesnelheid te verhogen

instructies:

Stap 1

Een van de programma's waarmee u de frequentie-indicator kunt wijzigen, is Adobe After Effects.

Download dit programma van de officiële website van het bedrijf en installeer het op uw computer.

Start After Effects, selecteer de film (kies in het contextmenu Importeren en vervolgens Bestand …), waarvan u de frequentie wilt wijzigen. In het projectvenster verschijnt een regel met de naam van het bewerkte videobestand, hier zie je de huidige frequentie van de videostream, in dit geval 25 frames per seconde.

Stap 2

Houd de rechtermuisknop op de miniatuur van het videobestand ingedrukt en sleep deze naar het nieuwe compositiepictogram op de onderste werkbalk.

Stap 3

Het tijdlijnpaneel verschijnt onder in het venster voor frame-voor-frame videobewerking. Druk op "Ctrl + K", waarmee het venster Compositie-instellingen wordt geopend. Ga naar het tabblad Basis en voer in de regel Framesnelheid een nieuwe snelheid in, bijvoorbeeld 30.

Stap 4

Nu moet je de overvloeimodus van het frame inschakelen. Om dit te doen, klikt u in het deelvenster Tijdlijn op de optie Frame-overvloeiing inschakelen voor alle lagen met de schakelset-knop Frame-overvloeiing.

Kies uit drie roerstanden

• In de eerste modus worden de ontbrekende frames gemaakt door de bestaande te dupliceren, terwijl de corresponderende cel van het tijdlijnpaneel leeg is,

• In de tweede - frames worden verkregen door de originele frames te mengen, terwijl de cel een stippellijn bevat, • In de derde - worden de ontbrekende frames verkregen door de bestaande aangrenzende frames te morphen, terwijl een ononderbroken lijn in de cel wordt weergegeven.

De snelste mengmodus is de eerste, terwijl de kwaliteit van het eindresultaat niet de hoogste zal zijn, integendeel, het beste resultaat wordt bereikt met morphing, maar het conversieproces in deze modus kan lang duren.

Stap 5

Om een nieuw videobestand op te slaan in het Compositiemenu, selecteer Film maken …, specificeer de naam en locatie op de schijf om het bestand op te slaan, druk op de Render-knop.

Aanbevolen: