Hoe Maak Je Een Nano-simkaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Nano-simkaart?
Hoe Maak Je Een Nano-simkaart?

Video: Hoe Maak Je Een Nano-simkaart?

Video: Hoe Maak Je Een Nano-simkaart?
Video: How to cut your SIM card (Micro SIM, Nano SIM - iPhone 5) 2024, April
Anonim

Kaarten genaamd NanoSIM worden gebruikt voor de iPhone 5, waar Apple fans van zijn producten blij mee heeft gemaakt. Er moest gewoon een nieuw type simkaart komen, aangezien de nieuwe iPhone een kwart dunner werd dan zijn voorganger. Nu zullen iPhone-fans hun simkaart moeten vervangen. Maar het probleem is dat de operator misschien gewoon geen NanoSIM heeft. Dan moet je het zelf doen.

Hoe maak je een nano-simkaart?
Hoe maak je een nano-simkaart?

Noodzakelijk

  • - MicroSIM-kaart of gewoon;
  • - A4-papier;
  • - Printer;
  • - lijm of dubbelzijdig plakband;
  • - potlood, schaar, liniaal;
  • - schuurpapier

instructies:

Stap 1

Nadat de werkvoorbereiding is voltooid, gaan we direct over tot productie.

In PDF-formaat moet u de vereiste sjabloon voor het snijden op de printer afdrukken. Het moet worden afgedrukt op A4-papier op 100% schaal. De printer hoeft niet in kleur te zijn, zwart-wit is prima.

Stap 2

Na het printen van het sjabloon wordt er een simkaart op geplakt met dubbelzijdig plakband of lijm. Als een standaardkaart is afgesneden, is de sjabloon de middelste MiniSIM (2FF) naar NanoSIM (4FF), en als de MicroSIM-kaart is afgesneden, is de plaats om deze te repareren de onderste MicroSIM (3FF) naar NanoSIM (4FF) sjabloon. Let op: de kaart kan slechts in één versie correct worden geplaatst, de uitgesneden hoek zal hier als assistent fungeren.

Stap 3

Het duurt even voordat de lijm droog is. Vervolgens wordt de vereiste contour volgens de sjabloon omlijnd. Je kunt het omcirkelen met een goed geslepen eenvoudig potlood of stift.

Stap 4

Vervolgens wordt de gelijmde kaart gescheiden van het sjabloonvel en netjes langs de gemarkeerde lijnen gesneden.

Stap 5

Als een eenvoudige simkaart wordt doorgesneden, bevindt de snede zich langs de contactplaten. Dit hoeft niet te worden gevreesd, aangezien de chip kleiner is, zal deze niet worden beïnvloed en dit heeft op geen enkele manier invloed op de functionaliteit van de kaart. En als we MicroSIM verkleinen, gaan de snijlijnen langs de grenzen van de contactplaten.

Stap 6

De hoeken die op de nieuwe kaart zijn verkregen, worden afgerond met schuurpapier of bijgesneden met een schaar.

Stap 7

De NanoSIM-kaart is 0,09 mm dunner dan andere kaarten. De praktijk leert dat dit volledig onzichtbaar is. Maar als het gebeurt dat de kaart stevig in de telefoonsleuf zit, helpt hetzelfde schuurpapier om de extra microns te verwijderen.

Aanbevolen: