Een Webcam Starten

Inhoudsopgave:

Een Webcam Starten
Een Webcam Starten

Video: Een Webcam Starten

Video: Een Webcam Starten
Video: How to turn on webcam and camera in Windows 10 (Simple) 2024, Mei
Anonim

Skype is de laatste jaren erg populair geworden. Onnodig te zeggen dat dit een erg handig en financieel voordelig programma is waarmee mensen over de hele wereld kunnen bellen. Een van de onbetwistbare voordelen is dat u de gesprekspartner niet alleen kunt horen, maar ook kunt zien. In het geval dat u net uw webcam aan het instellen bent en een videogesprek in Skype wilt aansluiten, zijn enkele tips nuttig voor u.

Stel je webcam in en geniet van gesprekken over de hele wereld
Stel je webcam in en geniet van gesprekken over de hele wereld

Noodzakelijk

Hiervoor heeft u internettoegang en de eenvoudigste webcam nodig

instructies:

Stap 1

Koop een webcam, sluit deze aan op je computer. De set met de webcam wordt altijd geleverd met drivers, installeer deze op je pc. Als de stuurprogramma's plotseling niet in de kit zaten, download ze dan van het netwerk. Zorg er eerst voor dat deze stuurprogramma's compatibel zijn met uw webcam.

Stap 2

Nadat u de webcam hebt geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat Skype deze "ziet". Ga hiervoor naar het menu "Extra", klik op de optie "Instellingen" en ga vervolgens naar het submenu "Video-instellingen". Controleer of er een vinkje staat in de regel "Skype-video inschakelen".

Stap 3

Als Skype een webcam zag en deze werkt, dan zal je afbeelding in de rechterbovenhoek van je monitor je aankijken vanaf het monitorscherm. Als er geen dergelijke afbeelding is, installeert u de stuurprogramma's opnieuw. Als alles goed is, wordt hetzelfde videobeeld gezien door uw gesprekspartner.

Stap 4

Pas het videobeeld naar wens aan. Klik op de optie "Webcam-instellingen" en stel de helderheid, het contrast en het kleurengamma in. Al deze aanpassingen vinden direct op de monitor plaats - dus het zal niet moeilijk zijn om degene te kiezen die het beste bij u past.

Stap 5

Dus de instellingen zijn klaar, de afbeelding is er - klik op de knop "Opslaan". Je webcam is ingesteld.

Aanbevolen: