Een Game Starten Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Game Starten Op Je Telefoon
Een Game Starten Op Je Telefoon

Video: Een Game Starten Op Je Telefoon

Video: Een Game Starten Op Je Telefoon
Video: How to create a 3D game in phone sinhala 2024, Mei
Anonim

Moderne telefoons bieden vele manieren om vrije tijd en ontspanning door te brengen: u kunt naar radio, muziek luisteren, films kijken, informatie zoeken op internet en zelfs games spelen. De game helpt je als geen ander om de tijd voorbij te laten vliegen. Om het spel op je telefoon te starten, moet je een paar eenvoudige stappen volgen.

Een game starten op je telefoon
Een game starten op je telefoon

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst hoe je het spel gaat downloaden - met je telefoon of vanaf een computer. Als u uw telefoon gebruikt, wordt het installatieproces van de game veel eenvoudiger, maar het kost meer geld. Het is winstgevender om wat meer tijd te besteden aan de installatie door het spel via een computer te downloaden.

Stap 2

Gebruik de zoekservice om de games en applicaties te vinden die geschikt zijn voor uw telefoonmodel. Zodra je ze hebt gevonden, selecteer je degene die je leuk vindt en sla je ze op je computer op. Houd er rekening mee dat games voor een ander telefoonmodel in de meeste gevallen mogelijk niet werken voor uw model.

Stap 3

Nadat je het spel op je computer hebt opgeslagen, heb je een USB-kabel of een adapter voor flashkaarten nodig. Als je een USB-kabel gebruikt, installeer dan eerst de software en stuurprogramma's voor je telefoon en kopieer vervolgens het spel naar het telefoongeheugen.

Stap 4

Als uw telefoon geheugenkaarten ondersteunt, kopieert u de toepassingen die u nodig hebt naar de geheugenkaart en zorgt u ervoor dat er voldoende vrije ruimte op de kaart is. Nadat je het spel naar de geheugenkaart hebt gekopieerd, plaats je het in je telefoon en start je het spel via het telefoonmenu.

Aanbevolen: