Een Karaokeschijf Starten

Inhoudsopgave:

Een Karaokeschijf Starten
Een Karaokeschijf Starten

Video: Een Karaokeschijf Starten

Video: Een Karaokeschijf Starten
Video: Making Karaoke CDG Discs Part 1 Finding and Converting Music 2024, April
Anonim

Karaoke is al geruime tijd populair op allerlei festivals. Bovendien zingen niet alleen jongeren graag in de microfoon, maar ook kinderen, mensen van middelbare leeftijd, gepensioneerden. Hetzelfde soort entertainment kan thuis worden geregeld. Het is voldoende om een pc te hebben waarop een karaokespeler is geïnstalleerd, luidsprekers, een microfoon en een schijf.

Een karaokeschijf starten
Een karaokeschijf starten

instructies:

Stap 1

De schijf kan in de winkel worden gekocht, u kunt de schijf downloaden van internet of u kunt hem zelf maken. Gebruik hiervoor het gebruikelijke programma voor het branden van gegevensschijven dat op uw computer is geïnstalleerd. Open de karaokebestanden die u hebt geselecteerd voor opname in het projectvenster. Brand de schijf. Op een standaardschijf kunnen enkele honderden nummers worden opgenomen. Om een schijf af te spelen, plaatst u deze eenvoudig in het schijfstation en opent u deze in een karaokespeler.

Stap 2

Als u wilt dat de speler alle melodieën automatisch afspeelt, moet u een automatisch gestarte karaoke-schijf maken. Om dit te doen, maakt u een tekstbestand autorun.inf, schrijft u de opdrachtregel erin: [autorun] open = "C: Program FilesKaraoke GALAXYPlayerGalakar.exe" best.lst (optie voor de Karaoke GALAXY-speler. …

Stap 3

Plaats dit tekstbestand vervolgens in het project en klik op de knop "Branden". Wanneer u nu een schijf opent, zal de speler automatisch de afspeellijst openen en alle nummers van de schijf afspelen.

Stap 4

Bovendien kunt u een volledig op zichzelf staande karaokeschijf maken met uw favoriete nummers. Hiervoor heeft u KarMaker-software nodig. Download bestanden van internet met uw favoriete nummers met de extensie kar of mid. Download en installeer KarMaker-software op uw computer.

Stap 5

Start het programma, selecteer het tabblad "Bestand" in het bovenste menu, klik op "Openen", selecteer vervolgens een nummer uit de lijst die wordt geopend, klik opnieuw op "Openen".

Stap 6

Het programma zal de melodie en de songtekst van het nummer weergeven, die u in lettergrepen moet verdelen zoals dit nummer zal worden uitgevoerd. Ga naar het tabblad Lyrics, klik op de knop die een diskette voorstelt met een pijl omhoog, selecteer het bestand met de gewenste songtekst, klik op "openen". Het programma laadt de tekst, die u naar eigen inzicht splitst. Sla uw wijzigingen op en brand de schijf op schijf met behulp van een programma voor het branden van schijven.

Stap 7

U moet de schijf afspelen met een karaoke-spelerprogramma.

Aanbevolen: