De Explay-navigator Gebruiken

Inhoudsopgave:

De Explay-navigator Gebruiken
De Explay-navigator Gebruiken

Video: De Explay-navigator Gebruiken

Video: De Explay-navigator Gebruiken
Video: Explay 1 2024, Mei
Anonim

De belangrijkste functie van de Explay-navigator is, net als elke andere navigator, om de huidige locatie in de geografische ruimte te bepalen en een route te maken met behulp van een elektronische kaart. Zoals met alle apparatuur, moet Explay het kunnen gebruiken.

De explay-navigator gebruiken
De explay-navigator gebruiken

instructies:

Stap 1

Monteer de navigator zo dat deze uw zicht niet belemmert. Het apparaat is uitgerust met een composiet zuignaphouder, met zijn hulp kunt u de positie van de navigator in drie vlakken tegelijk veranderen.

Stap 2

Explay wordt op twee manieren gevoed: van een externe bron en van zijn eigen batterij. Het apparaat kan tot twee uur werken zonder opladen. Het opladen gebeurt via het lichtnet of de sigarettenaansteker van de auto, en de auto moet worden gestart voordat de navigator op de oplader wordt aangesloten. Als de geplande reis meer dan twee uur duurt, sluit u de navigator aan op de sigarettenaansteker van de auto met behulp van de meegeleverde kabel.

Stap 3

Om de navigator in te schakelen, houdt u de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Hetzelfde moet worden gedaan om het apparaat uit te schakelen.

Stap 4

Stel een route in voordat u gaat rijden. Navitel Navigator wordt gebruikt als navigatiesysteem, maar de mogelijkheid van parallel gebruik van maximaal drie navigatiesystemen wordt gerealiseerd. Het is vrij eenvoudig om een punt op de kaart in te stellen, alle namen worden ingevoerd vanaf het toetsenbord met een stylus. Het systeem berekent automatisch de route en toont deze op de kaart.

Stap 5

De informatie die op het display wordt weergegeven, gaat altijd vergezeld van gesproken aanwijzingen, waardoor u niet wordt afgeleid van de wegcontrole. Daarnaast kan de Explay-navigator worden gebruikt om foto's en video's te bekijken, als audiospeler en ondersteunt ook e-bookfuncties.

Stap 6

Het apparaat heeft een ingebouwd geheugen, maar het kan het beste worden gebruikt om systeemgegevens op te slaan. Om je bestanden (muziek, video's, foto's en teksten) op te slaan en af te spelen, kun je beter een microSD-geheugenkaart gebruiken. Om het proces van het overbrengen van bestanden tussen de computer en de navigator te vereenvoudigen, wordt een USB-kabel meegeleverd in het pakket.

Aanbevolen: