Uw Oude Telefoon Gebruiken

Inhoudsopgave:

Uw Oude Telefoon Gebruiken
Uw Oude Telefoon Gebruiken

Video: Uw Oude Telefoon Gebruiken

Video: Uw Oude Telefoon Gebruiken
Video: Kun je nog steeds deze 9 jaar oude telefoon gebruiken?- Samsung Galaxy S2 review 2024, Maart
Anonim

Zelfs de meest betrouwbare telefoon verslijt vroeg of laat volledig of past niet meer bij de eigenaar in termen van parameters. Maar zelfs na het einde van het beoogde gebruik kan het nuttig blijven. Er zijn verschillende nieuwe manieren om een mobiele telefoon te gebruiken in plaats van hem te laten rusten.

Uw oude telefoon gebruiken
Uw oude telefoon gebruiken

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon een Bluetooth-interface heeft, gebruikt u deze als modem om vanaf uw laptop toegang te krijgen tot internet. Verbind de eerder in het toestel geïnstalleerde simkaart met het onbeperkte tarief.

Stap 2

Gebruik de machine als beveiligingscamera of draadloze webcam. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de bekende J2ME Mobile Webcam applicatie. Tegelijkertijd moet internettoegang ook onbeperkt zijn.

Stap 3

Het is bekend dat Chinese telefoons die zijn ontworpen om met twee simkaarten te werken, verre van "kampioenen" zijn op het gebied van betrouwbaarheid. Het is beter om na het wijzigen van het apparaat naar een meer functioneel apparaat het oude bij u te blijven dragen, maar met een tweede operatorkaart.

Stap 4

Haast u niet om de telefoon te vervangen, alleen omdat de oude snel leeg is. Vervang alleen de batterij erin en blijf hem gebruiken. Het “clamshell” of “slider” apparaat kan weer operationeel worden gemaakt door de versleten kabel te vervangen. Dit vereist een speciale set schroevendraaiers en ongeveer twintig minuten vrije tijd.

Stap 5

Verander uw ongewenste telefoon in een richtingzoeker voor uw voertuig. Schakel alle geluidssignalen erin uit, zorg voor constant opladen van de batterij van het boordnetwerk via het bord dat uit de oplader is verwijderd voor de "sigarettenaansteker". Vermom het onder een van de blokken van de auto en neem de brandveiligheidsmaatregelen in acht. Vergeet niet, minstens één keer per zes maanden, om een betaalde dienst te gebruiken met een geïnstalleerde simkaart, anders wordt deze geblokkeerd. Abonneer u op de telefoonzoekservice, die elke operator tegenwoordig heeft. In het geval van diefstal kan zo'n apparaat je misschien helpen om je "ijzeren paard" te vinden.

Stap 6

Als het niet bij je past omdat het geen GLONASS- of GPS-applicatie heeft, voeg deze functie dan toe door een speciale navigatiebox aan te schaffen. Het heeft geen knoppen (behalve de resetknop), noch een scherm, en het wisselt informatie uit met het apparaat via Bluetooth. Vergeet niet dat de settopbox ook een batterij heeft die opgeladen moet worden.

Aanbevolen: