Wat Is ICade-gamecontroller?

Wat Is ICade-gamecontroller?
Wat Is ICade-gamecontroller?

Video: Wat Is ICade-gamecontroller?

Video: Wat Is ICade-gamecontroller?
Video: iCade Mobile Review - Game Controller for iPhone & iPod Touch 2024, Mei
Anonim

Een nieuw digitaal apparaat genaamd iCade Mobile werd onthuld op de 2012 International Computer and Consumer Electronics Show (CES). Deze unieke gadget is uitgebracht door ION Audio. Het apparaat is ontworpen om met verschillende iPhone-modellen te werken.

Wat is iCade-gamecontroller?
Wat is iCade-gamecontroller?

Het iCade Mobile-apparaat is een gamecontroller in de vorm van een paneel met extra knoppen. De iPhone wordt in het midden van het paneel geplaatst. Hiervoor wordt een speciale veilige bevestiging in de koffer meegeleverd. Het ontwerp uit één stuk lijkt sterk op Sony's PSP.

Het paneel heeft 6 sleutels voor verschillende doeleinden en een kruis. In eerste instantie is het toestel bedoeld voor fans van oude consolegames. Het ondersteunt momenteel meer dan honderd verschillende speltoepassingen.

De smartphone wordt via Bluetooth 3.0 gesynchroniseerd met het paneel. Zijn snelheid is voldoende voor het werk. iPhone reageert razendsnel op tikken. Opgemerkt moet worden dat niet alleen smartphones, maar ook iPod Touch-spelers kunnen worden gebruikt in combinatie met het iCade Mobile-paneel. Als u een console voor een dergelijk apparaat wilt kopen, moet u controleren of deze compatibel is met een specifiek model.

ION heeft al eerder interessante toestellen voor Apple toestellen geproduceerd. De originele iCade werkte in combinatie met een iPad. Met behulp van een extra station veranderde de tablet in een soort stationaire speelautomaat.

Een interessant kenmerk van iCade Mobile is dat de smartphone niet alleen horizontaal, maar ook verticaal kan worden aangesloten. Deze optie is helaas niet beschikbaar, zelfs niet op moderne PSP-consoles. Het is dankzij deze functie dat het toestel een groot aantal oude spelprogramma's ondersteunt.

Om het apparaat te laten werken, is het noodzakelijk om twee oplaadbare batterijen van AA-formaat te gebruiken. Het apparaat is compatibel met de iPod Touch van de derde en vierde generatie, evenals met iPhone 3G en nieuwere modellen. Momenteel is de prijs voor de beschreven console ongeveer $ 70.

Aanbevolen: