Wat Is ICade Mobile

Wat Is ICade Mobile
Wat Is ICade Mobile

Video: Wat Is ICade Mobile

Video: Wat Is ICade Mobile
Video: iCade Mobile Unboxing, Setup and Review 2024, Mei
Anonim

ION Audio heeft een nieuwe gadget geïntroduceerd voor het werken met iPhone-apparaten. Dit apparaat werd aangekondigd op de 2012 International Computer Exhibition. iCade Mobile is bedoeld voor fans van oudere consolegames.

Wat is iCade Mobile
Wat is iCade Mobile

iCade Mobile is een gamecontroller die de iPhone als display gebruikt. Er moet meteen worden opgemerkt dat het apparaat werkt in combinatie met iPod-spelers. In dit geval hebben we het over 4 en 5 series spelers. Uiterlijk lijkt het geassembleerde apparaat vaag op de populaire console van Sony.

Er zijn functietoetsen op het hoofdpaneel van iCade Mobile. Het standaardmodel is uitgerust met 6 knoppen en een D-pad. Dit is meer dan genoeg om succesvol te werken met de honderden ondersteunde producten die beschikbaar zijn om te downloaden in de App Store.

Nadat u de smartphone in de consolebehuizing hebt geïnstalleerd, moet u de Bluetooth-module op de iPhone inschakelen. Daarna wordt de apparatuur gesynchroniseerd. Tijdens het testen van het toestel zijn er geen vertragingen gevonden in de overdracht van data van de console naar de smartphone.

Wanneer u iCade Mobile aanschaft om met iPod Touch-spelers te werken, is het raadzaam om de compatibiliteit van het geselecteerde model te controleren. Een ander interessant kenmerk van de console is de mogelijkheid om het scherm verticaal te monteren (iPhone). Hiermee breid je het aanbod aan ondersteunde spelprogramma's aanzienlijk uit. Veel fans van oudere games hebben deze optie al goedgekeurd.

ION Audoi heeft eerder vergelijkbare console-apparaten geproduceerd. De eerste iCade is ontworpen om te werken met een Apple-tablet. Na het combineren van de apparaten kreeg de gebruiker een soort analoog van de gokautomaat.

De iCade Mobile-gameconsole wordt gevoed door AA-batterijen. Opgemerkt moet worden dat de gadget geen oplader heeft. Als u van plan bent oplaadbare batterijen te gebruiken, zorg er dan voor dat u van tevoren de juiste reserveonderdelen aanschaft. De geschatte kosten van iCade Mobile zijn 2.000 roebel. De console is al te koop in buitenlandse online winkels en op de officiële website van het bedrijf ION Audio.

Aanbevolen: