Hoe Een Virtual Reality-bril Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virtual Reality-bril Aan Te Sluiten
Hoe Een Virtual Reality-bril Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Virtual Reality-bril Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Virtual Reality-bril Aan Te Sluiten
Video: How to setup and use Virtual reality VR headset with Android phones review 2024, Mei
Anonim

Met een virtual reality-bril kun je jezelf volledig onderdompelen in je favoriete game. Nadat we minstens één keer een virtual reality-apparaat hebben geprobeerd, kunnen we met vertrouwen zeggen dat de toekomst aan hen toebehoort en dat ze binnenkort andere gaming-gadgets volledig zullen vervangen. Het is vrij eenvoudig om ze te gebruiken, er rijzen alleen vragen over het aansluiten van een virtual reality-bril op een computer of telefoon.

Hoe een virtual reality-bril aan te sluiten
Hoe een virtual reality-bril aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Er zijn drie soorten virtual reality-gadgets. En voordat je begint te praten over hoe je verbinding kunt maken, moet je weten welke soort je hebt.

Stap 2

De meest vereenvoudigde weergave is een virtual reality-bril voor smartphones. In feite zijn het een doos waarin speciale lenzen zijn ingebouwd en een speciale vatting is uitgerust waar de smartphone wordt geïnstalleerd. Ze zijn het voordeligst. De prijs voor hen begint bij 100 roebel. Er is een tussenversie van dergelijke glazen, terwijl het in wezen dezelfde doos is, maar al gemaakt van plastic en met een elektronische vulling. Om op dezelfde manier te kunnen spelen als op oudere versies, is een smartphone vereist.

Stap 3

De volgende soorten virtual reality-apparaten zijn stand-alone headsets. De prijs voor hen is al veel hoger dan voor het vorige type. Maar een belangrijk pluspunt is dat je het toestel alleen maar hoeft op te laden en je overal de virtuele wereld in kunt. Verbindingen met elk apparaat zijn alleen mogelijk op uw verzoek. Zo'n headset heeft geen verplichte aansluiting op een pc nodig.

Stap 4

Nog hoger zijn virtual reality-helmen voor consoles en computers. De prijs voor hen is vrij hoog, maar het is in deze helm dat je kunt genieten van de hoogste beeldkwaliteit. Daarnaast is er een hele categorie games waarvan het gebruik alleen op dergelijke apparaten mogelijk is. Voor zo'n gadget moet je absoluut verbinding maken met een krachtige computer.

Stap 5

Als u de eigenaar bent van een virtual reality-helm, moet u deze aansluiten op een computer volgens de instructies van het apparaat, dat bij de helm hoort. Als je een zelfstandige virtual reality-headset hebt, heb je helemaal geen verbindingen nodig. Je hoeft hem alleen maar aan te zetten. Maar we zullen de instructies voor het aansluiten van een virtual reality-bril hieronder bekijken.

Stap 6

Allereerst moet u een virtual reality-toepassing downloaden. Wanneer het wordt gestart, wordt het scherm in twee delen gesplitst. Wees niet gealarmeerd. Het zou zo moeten zijn. Zo heeft elk oog zijn eigen afbeelding, waardoor je je over het algemeen volledig in het spel kunt onderdompelen.

Stap 7

Stop nu de telefoon in je headset in het daarvoor bestemde vak. Sommige glazen hebben een uittrekbaar gedeelte. U moet het eruit trekken, uw smartphone daar plaatsen en vervolgens op zijn plaats plaatsen. Sommige virtual reality-gadgets hebben een flipcover waar de telefoon in kan.

Stap 8

We zetten een bril op en genieten van de wonderlijke virtuele wereld.

Stap 9

Als je na alle stappen ziet dat het beeld niet in het midden is verdeeld, probeer dan de lenzen aan te passen. Als dit niet helpt, moet je de Cardboard-applicatie op je smartphone installeren.

Stap 10

Nadat de toepassing is gestart, wordt automatisch het model van de virtual reality-bril gedetecteerd. Als dit correct is bepaald, moet u op "ja" klikken. Als het apparaat de gadget onjuist heeft gedetecteerd, klik dan op 'nee, kies een bril'. Selecteer vervolgens uw model uit de lijst. Het is mogelijk om het model van de bril te identificeren met behulp van een barcode, indien beschikbaar. Nadat u uw model heeft gekozen, past de applicatie de afbeelding automatisch aan op het model van de bril.

Aanbevolen: