Wat Zijn Virtual Reality-brillen Voor Smartphones

Inhoudsopgave:

Wat Zijn Virtual Reality-brillen Voor Smartphones
Wat Zijn Virtual Reality-brillen Voor Smartphones

Video: Wat Zijn Virtual Reality-brillen Voor Smartphones

Video: Wat Zijn Virtual Reality-brillen Voor Smartphones
Video: Top 5 Best VR Headsets For Smartphones In 2021 2024, Mei
Anonim

Tot voor kort was onderdompeling in virtual reality een attractie. De techniek verbetert echter en nu wordt dit entertainment voor iedereen beschikbaar. Wat zijn virtual reality-brillen voor smartphones?

Wat zijn virtual reality-brillen voor smartphones
Wat zijn virtual reality-brillen voor smartphones

Smartphone bril apparaat

Om virtual reality-brillen voor mobiele apparaten te krijgen, moeten verschillende componenten worden gecombineerd. Dit zijn het display (de telefoon zelf), lenzen, body en gyroscoop. Het display en de gyroscoop zijn echter al ingebouwd in de smartphone, dus het enige dat overblijft is het toevoegen van lenzen en een behuizing. Verschillende ontwikkelaars hebben dit gedaan, waardoor het mogelijk is om VR-brillen tegen lage prijzen te verkopen.

Omdat mobiele apparaten voortdurend worden verbeterd, volstaat het om een hoesje te kopen en een smartphone erin te plaatsen om een VR-headset te maken. De lenzen kunnen worden aangepast aan het zicht en de telefoonpositie van de gebruiker. Er zijn ook modellen brillen waarbij de lenzen apart van elkaar versteld kunnen worden.

Kenmerken van een bril voor mobiele telefoons

  1. Niet alle brillen zijn universeel.
  2. Ze werken alleen samen met telefoons.
  3. De beeldkwaliteit is afhankelijk van de kenmerken van het beeldscherm.
  4. Een speciaal programma riftcat vridge maakt het mogelijk om games te spelen met uitstekende graphics.
  5. Geen computer nodig.
  6. U kunt 3D-films bekijken.
  7. Compatibel met elke VR-app.

Het nadeel hiervan is echter dat de game-industrie op dit gebied iets achterloopt in de ontwikkeling van de game-industrie als geheel.

Populaire modellen

Vanaf het moment dat Google Cardboard creëerde, begonnen brillen zich in een snel tempo te ontwikkelen. Tegenwoordig kun je een solide model vinden met een comfortabele body en een veilige bevestiging. Dit zijn bijvoorbeeld virtual reality-brillen van Samsung. Natuurlijk zullen de kosten van modellen van Samsung hoger zijn, maar hier hebben we het over de prijs voor kwaliteit.

Ook een favoriet voor veel gebruikers is een virtual reality-bril voor xiaomi redmi 4x, die een stijlvol ontwerp combineert met veel extra functies en functies.

Hoe kies je de juiste virtual reality-bril

Als we rekening houden met het grote aantal gemaakte modellen, moet de keuze worden geleid door de volgende criteria:

  1. Compatibiliteit tussen bril, telefoonmodel en afmetingen.
  2. Toegestane resolutie.
  3. Kenmerken van het menselijk zicht en de mogelijkheid om de lenzen nauwkeurig af te stellen (met de mogelijkheid van afzonderlijke aanpassing).
  4. Financiële kansen - dit zal een duur of budgetmodel zijn.

Deze selectiecriteria helpen u bij het bepalen van het beste model voor VR-brillen in termen van prijs, ontwerp en mogelijkheden.

Resultaat

Samenvattend kan worden opgemerkt dat het verschijnen van verschillende modellen VR virtual reality-brillen voor mobiele apparaten het mogelijk maakte om een doorbraak te creëren op het gebied van games. Omdat sommige van de benodigde componenten al in de telefoon zelf zaten, konden de ontwikkelaars verschillende budgetmodellen maken voor het grote publiek.

Aanbevolen: