Hoe Ouders Ertoe Te Brengen Een Telefoon Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Ouders Ertoe Te Brengen Een Telefoon Te Kopen?
Hoe Ouders Ertoe Te Brengen Een Telefoon Te Kopen?

Video: Hoe Ouders Ertoe Te Brengen Een Telefoon Te Kopen?

Video: Hoe Ouders Ertoe Te Brengen Een Telefoon Te Kopen?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn een integraal onderdeel van het moderne leven geworden. Tegenwoordig is het al moeilijk voor te stellen hoe iemand zonder telefoon kan, omdat een student bijvoorbeeld geen communicatiemiddel met zijn ouders heeft. Niet alle volwassenen beschouwen een high-tech klein ding echter als veilig en laten hun nakomelingen het gebruiken.

Hoe ouders ertoe te brengen een telefoon te kopen?
Hoe ouders ertoe te brengen een telefoon te kopen?

instructies:

Stap 1

Als je ouders geen mobiel voor je willen kopen, met het argument dat het kind en de telefoon een slecht effect op elkaar hebben (de ene verliest gezondheid en de andere soms zelfs het leven), bewijs dan dat je een redelijk persoon bent en oud genoeg telefoon gebruiken, voorzorgsmaatregelen nemen. Onthoud de instructies niet, het is beter om gewoon op je gedrag te letten, zodat mama en papa kunnen zien dat je te vertrouwen bent.

Stap 2

Vertel je ouders dat je vrienden telefoons hebben en dat je je niet wilt afsplitsen van het team. Er zijn natuurlijk volwassenen die zullen antwoorden: "Je moet leren onafhankelijk te zijn", maar de meesten beseffen dat er voor een klein persoon niets erger is dan alleen zijn en beseffen dat je niet bent zoals iedereen.

Stap 3

Probeer met je ouders te praten. Leg uit waarom u een mobiele telefoon nodig heeft, waarom u deze wilt kopen. Dring niet aan, eis niet en wees niet wispelturig - dit zal niets opleveren om het doel te bereiken. Wees serieus bij het argumenteren van uw standpunt.

Stap 4

Als ze nadenken over hoe ze hun ouders ertoe kunnen brengen een mobiele telefoon te kopen, vergeten veel kinderen dat het gezinsinkomen misschien te laag is om zo'n dure aankoop te doen. Wees niet boos als dierbaren een reis naar de winkel lang uitstellen, misschien kunnen ze gewoon niet anders.

Stap 5

Probeer met je ouders af te spreken dat ze je geen telefoon cadeau doen, maar als beloning voor iets. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de bloemen of het schoonmaken van het appartement. Wanneer het contract is gesloten, neemt u de taken op zich. Probeer goed te werken, wees niet lui, en als je je inspanningen ziet, zal moeder haar belofte niet kunnen houden. Mee eens, voordat je iets krijgt, moet je iets doen. Zo zijn de wetten van deze wereld!

Aanbevolen: