Hoe IPhone Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe IPhone Te Russificeren
Hoe IPhone Te Russificeren

Video: Hoe IPhone Te Russificeren

Video: Hoe IPhone Te Russificeren
Video: HOE RUSSIFY XIAOMI 70MAI VAN DE DVR-FIRMWARE, GELUID EN GESPROKEN COMMANDO ' S 2024, Mei
Anonim

In 2007 maakte Apple's communicator, de iPhone, de eerste touchscreen-gadget op het iOS-platform, indruk op de wereld en veranderde de computerindustrie, eerst in de Verenigde Staten en daarna in andere landen. Vanaf de iPhone 3G ondersteunt het toestel vele talen, waaronder Russisch (officieel).

Hoe iPhone te russificeren
Hoe iPhone te russificeren

instructies:

Stap 1

Desondanks weten veel eigenaren van iPhone 3G-, 3GS- en 4-telefoons die in het buitenland zijn gekocht niet hoe ze de Russische taal moeten activeren in de telefooninstellingen, en ook niet hoe ze het Russische toetsenbord moeten activeren voor het invoeren van tekst.

Het maakt niet uit in welk land de iPhone is gekocht, als het menu in het Engels wordt weergegeven, vind je op het hoofdbureaublad een grijs pictogram in de vorm van tandwielen en de inscriptie Instelling, en in het menu dat verschijnt, misschien in een item (afhankelijk van de firmware) het item Taal - hij is verantwoordelijk voor de taal van de telefoon.

Stap 2

Zoek na het installeren van de Russische taal het item "Toetsenbord" in de instellingen en laad de gewenste invoertalen, u kunt er verschillende selecteren.

Aanbevolen: