Gedetailleerde Gesprekken Voeren Op Megafon

Inhoudsopgave:

Gedetailleerde Gesprekken Voeren Op Megafon
Gedetailleerde Gesprekken Voeren Op Megafon

Video: Gedetailleerde Gesprekken Voeren Op Megafon

Video: Gedetailleerde Gesprekken Voeren Op Megafon
Video: Megafon | MEPH150WT (SV) 2024, April
Anonim

Vaak klagen klanten van telecomoperators dat er geld in een onbekende richting van de rekening komt. Om uw financiën onder controle te houden en te begrijpen wat er met het geld op de rekening gebeurt, moet u weten hoe u kunt bellen met details over Megafon.

Gedetailleerde gesprekken voeren op Megafon
Gedetailleerde gesprekken voeren op Megafon

Hoe u via uw persoonlijke account gedetailleerd naar Megafon kunt bellen

Om een afdruk van de uitgaven op een account op Megafon te krijgen, moet je naar de site megafon.ru gaan en je registreren in je persoonlijke account. Om dit te doen, voert u uw nummer in op een speciaal formulier en ontvangt u een wachtwoord om in te voeren.

Nadat u toegang heeft gekregen, moet u de sectie "factuurgegevens" selecteren. In het geopende venster vult u de data in waarvoor u een uitdraai van de oproepen wilt ontvangen en kiest u het bestandsformaat waarin de afrekening wordt opgemaakt.

Op verzoek ontvangt u een afdruk op het opgegeven e-mailadres. Hier hoef je niet lang op te wachten, de details van Megafon calls worden binnen enkele minuten automatisch verstuurd.

Er kan informatie worden ingewonnen over bellen en het gebruik van andere diensten, gelden die het afgelopen half jaar zijn afgeschreven.

Een afdruk van oproepen op Megafon via de telefoon krijgen

Als je geen toegang tot internet bij de hand hebt, dan kun je direct vanaf je mobiele telefoon een accountgegeven op Megafon bestellen.

Om dit te doen, moet u contact opnemen met de helpdesk van de operator op 0505. Om te bestellen, moet u naar de berichten van het automatische systeem luisteren en de nodige secties selecteren. Om informatie over de uitgaven van de afgelopen 24 uur te krijgen, volstaat het op dit moment bij toonkiezen op de nummers 1 en vervolgens op 6. Houd er rekening mee dat de combinatie in de loop van de tijd kan veranderen. De details worden aangekondigd door een geautomatiseerd systeem en verzonden naar SMS.

Helaas zal het niet mogelijk zijn om meer gedetailleerde informatie over het account via de telefoon te ontvangen.

Hoe het Megafon-account op het postkantoor te specificeren?

Als u contact opneemt met de klantenservice, kunt u voor een lange periode gedetailleerd naar Megafon bellen, niet alleen het bedrag van de onkosten opvragen, maar ook achterhalen naar wie de oproepen zijn verzonden, de sms is verzonden, wanneer internet is gebruikt.

Hiervoor moet u wel uw paspoort bij u hebben. De afdruk is in de meeste gevallen binnen 2-3 werkdagen klaar.

Dus als u niet klaar bent om ergens heen te gaan en te wachten op resultaten, dan is de beste optie om geautomatiseerde services te gebruiken. Om snel en gratis naar Megafon te bellen, kunt u het beste contact opnemen met het juiste gedeelte van uw persoonlijke account.

Aanbevolen: