Fotopapier In De Printer Plaatsen

Inhoudsopgave:

Fotopapier In De Printer Plaatsen
Fotopapier In De Printer Plaatsen

Video: Fotopapier In De Printer Plaatsen

Video: Fotopapier In De Printer Plaatsen
Video: Loading photo paper into the Brother MFCJ870DW 2024, April
Anonim

Het kan moeilijk zijn om thuis foto's van professionele kwaliteit af te drukken. Niet elke printer is ontworpen voor deze behoeften. Maar ondanks dat is er altijd een uitweg.

Fotopapier in de printer plaatsen
Fotopapier in de printer plaatsen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - foto's;
  • - fotopapier;
  • - Printer.

instructies:

Stap 1

Als je thuis iets wilt printen, heb je meestal professionele kantoorapparatuur nodig. Deze apparatuur is erg duur. Daarom is het vaak rationeler om een conventionele inkjetprinter te gebruiken. Het enige nadeel zijn de hoge kosten van verbruiksartikelen. Het fotopapier zelf kost niet zoveel, maar de inkt zal een behoorlijk bedrag moeten uitgeven, en het gebruik ervan kost je een aardige cent.

Stap 2

Vervolgens moet u beslissen hoe u uw foto's wilt afdrukken. In feite maakt het in principe niet uit (ze zijn verticaal of horizontaal). Het gaat erom ze op het blad te plaatsen. Op standaard A4-fotopapier kunt u twee horizontale foto's en één verticale foto plaatsen. Zo bespaart u zowel vellen als verf.

Stap 3

Selecteer de foto's die u wilt afdrukken. Open vervolgens in de printerinstellingen het item "Bewerken" of "Aanpassingen" (in HP "eigenschappen" genoemd). Selecteer in het menu dat opent de locatie die bij je past en klik op "Afdrukken".

Stap 4

Als het fotopapier niet-standaard is, kunt u in de printer zelf altijd de meetliniaal handmatig wijzigen. Trek gewoon tegelijkertijd aan de linker- en rechterkant en vergrendel het laken ertussen. Print vervolgens de foto's.

Aanbevolen: