Een Nieuwe Beeline-kaart Activeren

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Beeline-kaart Activeren
Een Nieuwe Beeline-kaart Activeren

Video: Een Nieuwe Beeline-kaart Activeren

Video: Een Nieuwe Beeline-kaart Activeren
Video: Не зарегистрирован в сети: что делать? 2024, April
Anonim

Neem contact op met een gespecialiseerde salon als u besluit gebruiker te worden van Beeline mobiele communicatie. Na aankoop van het startpakket van een mobiele operator met het geselecteerde tariefplan, zal de verkoopconsulent u een speciale envelop geven waarin u een brochure met basisinstructies en informatie over het bedrijf van Beeline, een overeenkomst en een plastic kaart met uw persoonlijke gegevens en een simkaart …

Een nieuwe Beeline-kaart activeren
Een nieuwe Beeline-kaart activeren

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig is het al moeilijk om je een persoon voor te stellen die geen mobiele communicatie gebruikt. Mobiele telefoons zijn onderdeel geworden van het dagelijks leven van een moderne persoon die zich geen leven meer kan voorstellen zonder een vertrouwd apparaat. En voor de moderne generatie lijkt het ontbreken van mobiele telefoons iets ongewoons. Maar het is waar, slechts een paar decennia geleden was een mobiel apparaat iets van een fantasie. En nu kunnen gebruikers niet alleen telefoons kiezen, maar ook de meest geliefde mobiele operator en tarief. Een van de populaire mobiele operators die de gunst van miljoenen gebruikers heeft gewonnen, is Beeline, dat door miljoenen gebruikers wordt vertrouwd.

Stap 2

Zo'n liefde van klanten voor deze mobiele operator is niet toevallig. De mobiele operator biedt zijn klanten veel verschillende opties. Onder hen - een gratis verbinding op elk gewenst moment voor klanten (bijna alle mobiele salons werken zeven dagen per week), een enkele factuur voor alle operatordiensten, gratis vrijwillige blokkering tot 90 dagen (internet) en tot 2 maanden (internet +). Snel internet tot 100 Mbps stelt gebruikers in staat om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Firewall beschermt computers gratis tegen hacken. Tot de voordelen van de mobiele operator behoren ook 24-uurs technische ondersteuning, het verstrekken van een trustbetaling voor een periode van 7 dagen, diensten waarmee u in contact kunt blijven, zelfs met een nulsaldo op de rekening, en een nummer van aanvullende diensten en opties. En daarnaast kan elke gebruiker het handigste en meest winstgevende tarief voor zichzelf kiezen.

Stap 3

Maar om van al deze mogelijkheden te profiteren, moet u een simkaart van de mobiele operator "Beeline" kopen en activeren.

Stap 4

Om een nieuwe simkaart te activeren, heeft u een mobiele telefoon nodig en moet u in het dekkingsgebied van het "Beeline"-netwerk blijven.

Stap 5

Voordat u verder gaat met de procedure voor het activeren van een simkaart, neemt u een plastic kaart met een simkaart, bekijkt u deze zorgvuldig en veegt u vervolgens de beschermlaag op de pincode (PIN1) af met een muntstuk. De pincode staat op de achterkant van de simkaart. Nadat je de beschermlaag hebt gewist en de viercijferige pincode hebt gezien, knijp je de simkaart uit het plastic en plaats je deze volgens de juiste positie van de simkaart in je mobiele telefoon. Schakel het apparaat uit voordat u deze procedure uitvoert.

Stap 6

Schakel de telefoon vervolgens weer in en wacht op het invoervenster voor de pincode. Wanneer u wordt gevraagd om een pincode in te voeren, voert u de PIN1 in die op de plastic kaart staat aangegeven. Als het verzoek om de pincode in te voeren niet verschijnt, is het waarschijnlijk dat de pincodecontrole en simkaartbeveiliging in de telefoon zijn uitgeschakeld.

Stap 7

Zodra de telefoon het netwerk als Beeline detecteert en de communicatiesignaalindicatorsticks op het scherm verschijnen, voert u het USSD-commando * 101 * 1111 # in en drukt u op de belknop. Het scherm toont het bericht "Even geduld aub" of een animatie met het laden / verzenden van een opdracht. Binnen enkele seconden is de nieuwe simkaart geactiveerd en kun je bellen, sms'en, online gaan en andere betaalde diensten gebruiken. U kunt de activering controleren door de saldocode in te toetsen (in elke regio is dit anders, bijvoorbeeld * 102 #), of u ontvangt een USSD- of sms-bericht met informatie over een succesvolle activering.

Stap 8

Als het USSD-commando niet werkte, kijk dan zorgvuldig of er een speciaal USSD-verzoek op de envelop staat, op de sticker, om de simkaart te activeren. Dit kan het geval zijn bij micro-simkaarten, maar ook bij simkaarten met speciale tarieven, ook voor bedrijven.

Stap 9

Als geen van de korte USSD-verzoeken uw simkaart kan activeren, belt u vanaf elk ander telefoonnummer het gratis nummer naar het servicecentrum van de mobiele operator op 8-800-700-8000. Binnen een paar minuten wordt u verbonden met de klantenservice van Beeline om het probleem met SIM-activering op te lossen.

Stap 10

Als u bang bent dat u om welke reden dan ook de activering van de simkaart niet alleen aan kunt, vraag dan de exploitant van de salon waar u de Beeline-kit heeft gekocht om deze eenvoudige procedure uit te voeren. De telefoniste voert de nodige handelingen uit en u ontvangt een nieuwe, reeds geldige, simkaart, waarmee u vrijwel direct kunt gaan communiceren of werken.

Stap 11

U kunt zelfstandig niet alleen een nieuwe, maar ook een eerder geblokkeerde simkaart activeren. Maar hier moet u eerst de reden voor de blokkering achterhalen. Als de simkaart geblokkeerd is wegens wanbetaling, volstaat het om het saldo van uw telefoon op te waarderen door de bestaande schuld af te lossen. Houd er rekening mee dat u in dit geval geen gebruik kunt maken van de "Trust Payment"-service. De rekening moet worden aangevuld met contant geld.

Stap 12

Als de kaart op uw initiatief is geblokkeerd, bijvoorbeeld bij diefstal of verlies van de telefoon, neem dan contact op met het Beeline-kantoor. Houd er rekening mee dat de simkaart door de provider kan worden geblokkeerd als deze lange tijd niet wordt gebruikt, als er niet is gebeld of er geen sms-berichten zijn verzonden.

Aanbevolen: