Hoe De Locatie Van De Mobiel Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van De Mobiel Te Achterhalen?
Hoe De Locatie Van De Mobiel Te Achterhalen?

Video: Hoe De Locatie Van De Mobiel Te Achterhalen?

Video: Hoe De Locatie Van De Mobiel Te Achterhalen?
Video: Achterhaal waar iemand is geweest, apple|| Lifechanging location hack || Iphone locatie hack || hack 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om de locatie van de eigenaar van een mobiele telefoon te achterhalen. De redenen hiervoor kunnen totaal verschillend zijn. Bijvoorbeeld je zorgen maken om je kind als hij terugkomt van school; blijft hangen bij het wandelen met vrienden; beantwoordt geen oproepen. Of een noodzakelijke mate van controle over een geliefde.

ontdek de locatie van de mobiel
ontdek de locatie van de mobiel

instructies:

Stap 1

Er zijn programma's waarmee je rustig wordt. Bijvoorbeeld internet zoekservice, Online Detective service All4geo is wat je nodig hebt.

Het gratis programma helpt u ook om een vermist viervoetig huisdier te vinden, de locatie van een gestolen auto te achterhalen, uw werknemers (koeriers, chauffeurs, managers, enz.) en voertuigen (een speciaal apparaat - tracker) in de gaten te houden.

Stap 2

Na de eerste lancering van de service, ziet u een kaart op uw computerscherm of telefoonscherm, waar uw locatie wordt gemarkeerd met een klein mannetjespictogram.

Stap 3

Installeer de All4geo applicatie en er wordt automatisch een groep aangemaakt op uw mobiele telefoon, waarin u de beheerder bent. In het begin ben je het enige lid in de groepslijst.

Stap 4

U kunt zoveel groepen maken als u wilt, waarin u beheerder wordt en u kunt: elk lid aanwijzen als groepsbeheerder, elk lid uit de groep verwijderen, een groep verwijderen. Om een gebruiker of een groep te vinden, gebruikt u het zoekvak en specificeert u wat u weet: de naam van de groep, naam, telefoonnummer.

Stap 5

U kunt ook een lijst zien van gebruikers die dicht bij u staan. Wanneer je de juiste persoon hebt gevonden, kun je hem uitnodigen voor de groep door deze te vergroten. U kunt de leden van al deze groepen besturen, maar de leden kunnen u ook zien.

Stap 6

Het besturingssysteem is de sleutel tot uw gemoedsrust. Zeker zijn van de veiligheid van uw dierbaren, het werk van medewerkers, de veiligheid van eigendommen

Aanbevolen: