Aftappen Op De Telefoon Herkennen

Inhoudsopgave:

Aftappen Op De Telefoon Herkennen
Aftappen Op De Telefoon Herkennen

Video: Aftappen Op De Telefoon Herkennen

Video: Aftappen Op De Telefoon Herkennen
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, Mei
Anonim

Om iemand te volgen, is het tegenwoordig niet nodig om contact op te nemen met een speciaal bureau. Het is voldoende om een spionageprogramma op uw mobiele telefoon te installeren en zelf ongeautoriseerde acties uit te voeren. Er zijn veel programma's waarmee je het telefoongesprek van iemand anders kunt beluisteren en sms'jes van iemand anders kunt lezen. Er zijn zulke methoden waar je misschien nog niet naar hebt geraden en het is erg moeilijk om ze te herkennen. Maar er zijn verschillende indirecte signalen die kunnen informeren over "aftappen".

Aftappen op de telefoon herkennen
Aftappen op de telefoon herkennen

Noodzakelijk

Telefoon

instructies:

Stap 1

Controleer de batterijtemperatuur. Als de batterijtemperatuur hoog is, wordt deze ontladen. Als dit tijdens een gesprek gebeurt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Maar als de batterij warm blijft en in de standby-modus staat, als niemand hem ongeveer twee uur aanraakt, dan is er waarschijnlijk een spyware in de batterij.

Stap 2

Houd bij hoe lang de batterijlading meegaat. Als u merkt dat de batterijlading voor een zeer korte tijd voldoende voor u is, op voorwaarde dat u deze zelden gebruikt, kan dit betekenen dat er externe processen in plaatsvinden. Mogelijk is er spyware actief.

Stap 3

Besteed aandacht aan het proces van het uitschakelen van uw telefoon. Als het verdacht lang duurt, als de achtergrondverlichting tegelijkertijd knippert, of blijft branden na het uitschakelen, of de telefoon helemaal niet uitschakelt, dan gebeurt er iets met de telefoon.

Stap 4

Let op het gedrag van de telefoon. Als hij zelfstandig enkele functies uitvoert, in- of uitschakelt, is dit hoogstwaarschijnlijk 'aftappen'. Hoewel dit storingen in het besturingssysteem kunnen zijn, is de eerste optie niet uitgesloten.

Stap 5

Kijk of u storing hoort tijdens een gesprek. Hoor je regelmatig ruis en gekraak elke keer dat je belt, dan wordt er misschien afgeluisterd op je telefoon. Laat het voor de zekerheid aan een specialist zien.

Aanbevolen: