Hoe Te Printen Op Een Envelop

Inhoudsopgave:

Hoe Te Printen Op Een Envelop
Hoe Te Printen Op Een Envelop

Video: Hoe Te Printen Op Een Envelop

Video: Hoe Te Printen Op Een Envelop
Video: Word 2016 - Printing an Envelope - How To Print Address on Envelopes From Printer in HP Canon Epson 2024, April
Anonim

E-mail, wat men ook mag zeggen, kan papier nooit vervangen. En ondanks dat brieven sneller in onze e-mailbox worden afgeleverd en het veel handiger is om het te gebruiken, is het veel prettiger om een brief te ontvangen die een lange weg heeft afgelegd in het vliegtuig, in de trein, en dan in een postbodetas. U kunt echter de romantiek van gewone brieven en moderne technologie combineren door uw computer te leren hoe u enveloppen prachtig kunt vullen en thuis kunt afdrukken.

Hoe te printen op een envelop
Hoe te printen op een envelop

Het is nodig

  • - Microsoft Word-applicatie (2003 of 2007)
  • - blanco envelop en printer.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en snelste manier om tekst op enveloppen af te drukken, is door een speciale functie in Microsoft Word te gebruiken. Om dit te doen, moet u de aanwezigheid van dit programma op uw computer controleren.

Als deze toepassing is geïnstalleerd, klikt u op de knop Start en vervolgens op het tabblad Nieuw Office-document. Selecteer vervolgens in het dialoogvenster dat verschijnt het pictogram "Nieuw document".

Als de applicatie niet is geïnstalleerd, kunt u deze op de website kopen www.office.microsoft.co

Stap 2

Selecteer het tabblad "Extra" op de werkbalk.

Stap 3

Selecteer in het uitklapvenster de functie "Brieven en mailings".

Stap 4

Klik in het nieuwe vervolgkeuzeveld op het tabblad "Enveloppen en stickers".

Stap 5

Vul in het dialoogvenster Enveloppen en etiketten de velden Ontvangeradres en Retouradres in. U kunt deze adressen uit het adresboek van uw e-mailbox invoeren als u op de knop in de vorm van een open boek klikt die zich links van de naam van de adresvelden bevindt.

Als u naar het tabblad "Opties" gaat, kunt u het formaat van de envelop en het lettertype selecteren en bovendien de afdrukinstellingen configureren en de manier waarop de envelop in de papierinvoerlade wordt geplaatst.

Stap 6

Na het aanpassen van de parameters kunt u de envelop bedrukken. De app slaat uw aangepaste instellingen automatisch op en gebruikt ze de volgende keer standaard.

Aanbevolen: