Hoe De Firmware Van Een Nokia 5800 . Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Van Een Nokia 5800 . Te Controleren
Hoe De Firmware Van Een Nokia 5800 . Te Controleren

Video: Hoe De Firmware Van Een Nokia 5800 . Te Controleren

Video: Hoe De Firmware Van Een Nokia 5800 . Te Controleren
Video: Офигеть! NOKIA 5800 😱 Возвращение ЛЕГЕНДЫ🔥 2024, April
Anonim

Met de firmware kunt u uw mobiele Nokia-apparaat aanzienlijk verbeteren en nieuwe perspectieven openen voor het gebruik van hoogwaardige software. Het belangrijkste is om te weten wat voor soort firmware op uw mobiele telefoon is geïnstalleerd.

Hoe de firmware van een nokia 5800. te controleren
Hoe de firmware van een nokia 5800. te controleren

Noodzakelijk

Nokia 5800 mobiele telefoon, Updater-programma

instructies:

Stap 1

In de regel worden alle telefoonmodellen verkocht met de firmware van de fabrikant. Het mobiele toestel Nokia 5800 is daarop geen uitzondering, op dit moment is de situatie zodanig dat dit toestel met meerdere firmwareversies wordt uitgebracht. Daarom kunt u indien nodig de versie zelfstandig direct op het verkooppunt of thuis bepalen, als u bijvoorbeeld uw telefoon al lang in bezit heeft.

Stap 2

Verreweg de gemakkelijkste manier om de firmware van de Nokia 5800 te controleren, is door * # 0000 # te bellen op uw mobiele apparaat. Deze code is de meest bekende en meest voorkomende onder gebruikers van mobiele telefoons. Hiermee kunt u zonder problemen en binnen enkele seconden een tabel weergeven met alle firmwaregegevens en de versie ervan. Nadat de nodige informatie is ontvangen, kan de gebruiker doorgaan met het zelf bijwerken en verbeteren van de basisfuncties van de firmware.

Stap 3

Er is nog een mogelijkheid om het firmwarenummer te achterhalen op de telefoon Nokoa 5800. Je kunt de Update-software downloaden van het officiële netwerk van Nokia. Installeer vervolgens de applicatie op uw pc. Verbind vervolgens uw mobiele apparaat ermee. Al deze eenvoudige stappen zullen informatie over de Nokia 5800-firmware op het pc-scherm weergeven en laten zien welke versie het laatst op de cel is geïnstalleerd.

Stap 4

Het is vermeldenswaard dat al deze eenvoudige stappen u zullen helpen snel de firmwareversie van uw cel te bepalen. En ook om vervalsing te voorkomen als je een telefoon niet bij een gecertificeerd verkooppunt koopt, maar "uit de hand". Zo kunt u niet alleen uw geld, maar ook tijd besparen, want u hoeft het mobiele apparaat niet naar de service te brengen om een flashing of update van de telefoonfuncties uit te voeren.

Aanbevolen: