Hoe Muziek Op Bluetooth Te Gooien

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Op Bluetooth Te Gooien
Hoe Muziek Op Bluetooth Te Gooien

Video: Hoe Muziek Op Bluetooth Te Gooien

Video: Hoe Muziek Op Bluetooth Te Gooien
Video: How to; Serif TV: Hoe speel ik media van een mobiel apparaat af op de Serif TV via Bluetooth? 2024, April
Anonim

Bluetooth is een draadloze verbinding die twee apparaten met elkaar verbindt en waarmee informatie over een afstand kan worden verzonden. De meeste moderne telefoons en computers zijn uitgerust met deze module.

Hoe muziek op bluetooth te gooien
Hoe muziek op bluetooth te gooien

instructies:

Stap 1

U kunt draadloos muziekbestanden downloaden naar uw mobiele telefoon of speler vanaf uw computer of andere bluetooth-apparaten. Zorg ervoor dat uw elektronische apparaat bestanden over een afstand kan overbrengen: veel fabrikanten bieden alleen de mogelijkheid om een dergelijke draadloze verbinding te gebruiken, maar de zender zelf moet apart worden aangeschaft en geïnstalleerd.

Stap 2

Activeer bluetooth-apparaat. Om dit in de telefoon te doen, zoek je de snelkoppeling "Communicatie" of "Verbinding" in het menu, selecteer het Bluetooth-protocol in het menu. Schakel de module in en laat deze de verbinding accepteren.

Stap 3

Activeer draadloze Bluetooth-communicatie op het andere apparaat. Wil je een computer of laptop op de telefoon aansluiten, zoek dan bluetooth op in de lijst met programma's of dubbelklik met de linkermuisknop op de blauwe snelkoppeling met de letter "B" op je bureaublad. Klik op "Zoeken naar apparaten" en wacht tot het einde van het werk. Na enkele seconden detecteert je bluetooth alle geactiveerde apparaten binnen een straal van 30 meter.

Stap 4

Zoek de naam van uw telefoon in de lijst met namen en klik op "Verbinden" of "Verbinden". Onmiddellijk zal uw telefoon u vragen om koppeling met het Bluetooth-apparaat toe te staan. Als u uw computer herkent, gaat u akkoord met de verbinding door op de knop "OK" te klikken.

Stap 5

Mogelijk wordt u gevraagd een wachtwoord in te voeren in de beveiligingsinstellingen van uw computer of telefoon. Als je een specifieke tekenset hebt waarmee je verbinding kunt maken, voer je de code in op je telefoon en op je computer. Als je geen speciaal wachtwoord hebt, maar het beveiligingssysteem vraagt je om het in te voeren, kies dan dezelfde nummers op beide gekoppelde apparaten - bijvoorbeeld 1234. De verbinding is tot stand gebracht.

Stap 6

Selecteer in het geheugen van je computer of telefoon het muziekbestand dat je wilt overzetten met het bluetooth-protocol. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer in de geopende opties "Verzenden" en vervolgens "Verzenden via bluetooth". Op een computer kunt u dit eenvoudig doen door de snelkoppeling van het gewenste bestand naar het verbindingsvenster te slepen. Bevestig uw acties door op "OK" te klikken.

Stap 7

Over een paar minuten wordt de muziek uitgezonden. Bewaar het in een map die voor u handig is. De overdrachtssnelheid is afhankelijk van de bestandsgrootte.

Aanbevolen: