Hoe Installeer Ik Navitel Op De Navigator

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Navitel Op De Navigator
Hoe Installeer Ik Navitel Op De Navigator

Video: Hoe Installeer Ik Navitel Op De Navigator

Video: Hoe Installeer Ik Navitel Op De Navigator
Video: Взял Navitel E707 - классический навигатор с крутым креплением 2024, April
Anonim

Navitel is een navigatiesysteemsoftware ontwikkeld door CNT CJSC voor gebruikers van GPS-navigators, communicators en andere mobiele apparaten. Het programma bevat een gedetailleerde kaart van Rusland, geeft een gedetailleerde driedimensionale weergave van wegen en snelwegen, infrastructuurvoorzieningen, biedt aanvullende informatie voor de beste oriëntatie op een onbekende plek.

Hoe installeer ik Navitel op de navigator
Hoe installeer ik Navitel op de navigator

instructies:

Stap 1

Meestal worden GPS-navigators verkocht met vooraf geladen versies van kaarten en navigatiesoftware. Sommige automobilisten moeten echter extra kaarten installeren die niet in dit programma zijn opgenomen. Ook streven eigenaren van navigators er vaak naar om verschillende navigatieprogramma's op één apparaat te combineren voor gebruiksgemak.

Stap 2

Er zijn twee manieren om Navitel op de navigator te installeren. Koop een officieel gelicentieerd programma Navitel met kaarten en installeer het op uw navigator, waarbij u de instructies stap voor stap volgt.

Stap 3

Download Navitel-kaarten naar uw computer. Sluit je navigator of USB-stick met navigatiesoftware via een USB-kabel aan op je computer. Maak een aparte map in de root van het apparaat met het programma waar je extra kaarten moet downloaden. Verander niets in de andere mappen, plaats er niets in. Gebruik uitsluitend de nieuw aangemaakte map.

Stap 4

Maak in de nieuwe map een andere map aan voor de kaart die u aan het programma wilt toevoegen. Verplaats de gedownloade Navitel-kaarten naar de nieuwe map onder de kaarten. Selecteer in het navigatorprogramma het menu-item "Atlas openen" en maak een map voor de nieuwe atlas (meestal is er een pictogram met een map onder of boven in het venster). Geef in het geopende venster het pad op naar de map met de nieuwe kaart, klik erop en geef het commando "Atlas maken" op

Stap 5

Nadat het indexeren is voltooid, klikt u op de knop met het vinkje. Wanneer u een nieuwe kaart gebruikt, selecteert u deze eenvoudig uit de lijst met atlassen.

Stap 6

Of download Navitel-kaarten naar uw computer vanaf niet-officiële sites. Onthoud dat als u ze op uw navigatiesysteem installeert, u niet alleen de kwaliteit van de oriëntatie in gevaar brengt, maar ook het bewegingscomfort, de navigator zelf en de veiligheid van uw computer.

Aanbevolen: