Wat Er Bekend Werd Over De Release Van De Nieuwe IPhone

Wat Er Bekend Werd Over De Release Van De Nieuwe IPhone
Wat Er Bekend Werd Over De Release Van De Nieuwe IPhone

Video: Wat Er Bekend Werd Over De Release Van De Nieuwe IPhone

Video: Wat Er Bekend Werd Over De Release Van De Nieuwe IPhone
Video: Why Apple Releases New iPhones Every Year 2024, April
Anonim

Veel gebruikers van Japanse mobiele apparaten kijken reikhalzend uit naar een nieuwe smartphone van Apple op de Russische markt. Bovendien kan het zelfs concurreren met het nieuwste merk smartphone Samsung Galaxy S 3. De verschijning op de verkoop van iphone 5 wordt overwoekerd met ongelooflijke geruchten. Dus wat is er eigenlijk al bekend?

Wat er bekend werd over de release van de nieuwe iPhone
Wat er bekend werd over de release van de nieuwe iPhone

Volgens de laatste gegevens van verschillende media zijn Pegatron-fabrieken medio zomer 2012 al begonnen met het assembleren van de iconische smartphone, die naar verwachting rond augustus of september door Russische distributeurs op de markt zal worden gebracht. Voorafgaand aan zo'n belangrijk evenement, is het de bedoeling om het aan te kondigen.

De toekomstige kenmerken van de Apple iphone zijn van tevoren bekend. De glorie van deze mobiele telefoon is dat deze een zeer kleine dockconnector zal hebben, alleen vergelijkbaar met micro-USB. Ook wordt verwacht dat de gadget 19 contacten zal hebben. De gegevensoverdracht vindt plaats met een snelheid van meer dan 100 Mbps, wat overeenkomt met de 4G-standaard. De antenne zal ook worden verbeterd rekening houdend met de tekortkomingen die werden waargenomen in het vorige model.

Ook het design van de telefoon zal veranderen. Het frontpaneel zal materialen bevatten zoals rubber en plastic. En de achterkant zal van aluminium zijn. Het scherm wordt geproduceerd volgens in-cell technologieën. Daarom is de diagonaal gelijk aan slechts 4 inch. In het midden van de body komt een camera met FaceTime-functies.

Het enige waar de consument nog niet klaar voor is, is een innovatieve nano-simkaart, die voor de iPhone 5 moet worden aangeschaft. Mobiele netwerken in Europa zijn al begonnen met het inslaan van deze unieke innovatie.

Apple kocht de nieuwste technologie die Quantance zojuist heeft ontwikkeld voor zijn geesteskind. De nieuw geslagen qBoost-chips, die verbinding zullen maken met het LTE-netwerk, zullen de levensduur van de batterij van de telefoon aanzienlijk verlengen.

De meeste fans van Apple's nieuwste smartphonemerk, die al mobiele apparaten hebben uitgeprobeerd op basis van het iOS-besturingssysteem, zijn vastbesloten om een nieuwe gadget van hetzelfde bedrijf te hebben. Daarom hebben iPhone 5-fabrikanten, zonder zelfs maar een product te lanceren, veel potentiële kopers.

Aanbevolen: