Wat Hyundai IT Gaat Produceren?

Wat Hyundai IT Gaat Produceren?
Wat Hyundai IT Gaat Produceren?

Video: Wat Hyundai IT Gaat Produceren?

Video: Wat Hyundai IT Gaat Produceren?
Video: Hyundai Production in South Korea (Accent, Elantra, Ioniq, Santa Fe, Tucson, Veloster) 2024, Maart
Anonim

De IT-afdeling van Hyundai kondigde het voornemen aan om verschillende tabletcomputers uit te brengen. In 2012 is het de bedoeling om vier modellen tablets te produceren, die een goede prijs/prestatieverhouding moeten hebben.

Wat Hyundai IT gaat produceren?
Wat Hyundai IT gaat produceren?

Het model van de Hyundai HT-7B tabletcomputer zal een alternatief zijn voor het e-book. Dit is het zwakste model van de apparaten van het bedrijf. De matrix van de tablet ondersteunt een resolutie van 1024x600 pixels. De diagonaal van het scherm is 7 inch. Het is opmerkelijk dat zelfs het budgetmodel zal worden uitgerust met een HDMI-poort, waarmee u het apparaat op externe beeldschermen kunt aansluiten. Een nogal twijfelachtige optie gezien de prestaties van de tablet. Het type videoversneller is nog niet bekend gemaakt. Hyundai-vertegenwoordigers verzekeren dat het apparaat zal werken met Android 4.0 OS.

Het volgende model is de Hyundai HT-7G. Het belangrijkste verschil met de vorige ligt in de aanwezigheid van een 3G-module om verbinding te maken met de bijbehorende netwerken. De computer zal ook worden uitgerust met een Samsung-processor met een kloksnelheid van 1 GHz. Misschien heeft de CPU minimaal 2 cores. Daarnaast zal het apparaat worden uitgerust met virtuele Navitel-kaarten, waardoor het als navigator kan worden gepositioneerd.

Oudere modellen van Hyundai-tablets kunnen actief concurreren met apparaten Goolge Nexus 7 en Kindle Fire 2. Computers zullen worden uitgerust met schermen met een diagonaal van 9, 7 en 10, 1 inch. De maximale resolutie van de matrix is 1024x768 pixels. In tegenstelling tot eerdere versies zullen de tablets een dual-core Cortex A8-processor gebruiken met een frequentie van 1,5 GHz. Alleen de ingebouwde grafische versneller Mali-400 kan negatieve emoties veroorzaken. De aanwezigheid van 1 GB RAM en een SSD-schijf met 16 GB kan wijzen op de hoge prestaties van deze tablets.

Het oudere Hyundai-model zal een ingebouwde 3G-module en een HDMI-interface hebben. Dit zijn onmiskenbare voordelen ten opzichte van andere goedkope tabletcomputers. Bepaalde modellen zullen worden uitgerust met software voor kinderen. Het is vermeldenswaard dat oudere modellen compleet met dockingstations worden verkocht.

Aanbevolen: