Waarom Gaat Mijn Mobiele Telefoon Niet Aan?

Inhoudsopgave:

Waarom Gaat Mijn Mobiele Telefoon Niet Aan?
Waarom Gaat Mijn Mobiele Telefoon Niet Aan?

Video: Waarom Gaat Mijn Mobiele Telefoon Niet Aan?

Video: Waarom Gaat Mijn Mobiele Telefoon Niet Aan?
Video: Telefoon gaat niet meer aan? Check dan deze video! - ThePhoneLab 2024, April
Anonim

De meeste mensen vinden het moeilijk zich hun bestaan zonder mobiele telefoon voor te stellen, dus de storing wordt door velen als een ramp ervaren. Als de eigenaar na het verwijderen van een mobiele telefoon volledige inactiviteit en een uitgestorven scherm ontdekt, moet hij maatregelen nemen om deze te "reanimeren". En dan, in de kortst mogelijke tijd, zal hij in staat zijn om in contact te komen met zijn dierbaren.

Er zijn verschillende redenen waarom de telefoon niet wordt ingeschakeld
Er zijn verschillende redenen waarom de telefoon niet wordt ingeschakeld

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - Oplader;
  • - kaartlezer;
  • - het adres van de reparatiewerkplaats.

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende reden voor het uitschakelen van een telefoon is wanneer de batterij helemaal leeg is. Het wordt geëlimineerd door het apparaat op de oplader aan te sluiten en op het lichtnet aan te sluiten. De schermen van sommige modellen flitsen onmiddellijk - en na een paar seconden kan de mobiele telefoon worden ingeschakeld en gebruikt zonder de oplaadstekker los te koppelen, terwijl andere wat tijd nodig hebben om te "herleven". Als de toestand van de telefoon na een half uur niet is veranderd, ligt de bron van de niet-werkende toestand ergens anders. Het gebrek aan reactie op de verbinding met het netwerk kan echter een gevolg zijn van het falen van de oplader, dus u moet naar de winkel gaan en vragen om een nieuwe te proberen.

Stap 2

De batterij is mogelijk verlopen, dat wil zeggen, om het mobiele apparaat in te schakelen, volstaat het om de gebruikte batterij te verwijderen en door een andere te vervangen. Een dringende vervanging vereist een voedingsstof als er sporen van vervorming op het oppervlak merkbaar zijn: zwellingen, druppels. Het probleem kan ook liggen in de scheiding van de batterijcontacten nadat de mobiele telefoon is gevallen, dus het is de moeite waard om het deksel te openen en de dichtheid van hun verbinding te controleren.

Stap 3

Op moderne apparaten kunnen problemen worden veroorzaakt door een gewone geheugenkaart, die "ophangt", het starten van het programma blokkeert en voorkomt dat de telefoon wordt ingeschakeld. Voordat u op de aan/uit-knop drukt, moet dit onderdeel daarom uit de sleuf worden verwijderd. Als de mobiele telefoon "tot leven is gekomen", kunt u proberen een geheugenkaart te plaatsen, in het geval van verdere storingen moet deze worden onderworpen aan computerformattering. Hiervoor heeft u een kaartlezer nodig, maar houd er rekening mee dat alle opgeslagen gegevens worden vernietigd.

Stap 4

Blootstelling aan vocht heeft een extreem negatief effect op de elektronica en voor het optreden van storingen in de werking ervan is het helemaal niet nodig om het apparaat in het water te laten vallen en ermee in de regen te gaan staan. Zelfs liggend op een nachtkastje in een met stoom gevulde badkamer, kan hij falen door het sluiten van contacten op zijn microcircuit. Eerste hulp in dit geval is de analyse van de mobiele telefoon en het drogen ervan. Als dit niet helpt, moet het naar een servicewerkplaats worden gebracht.

Stap 5

Reparatie in een werkplaats is ook vereist als er een softwarefout is en een knipperende of telefoonupdate nodig is, wat een gewone gebruiker waarschijnlijk niet aankan. Een eenvoudiger defect, maar tegelijkertijd moeilijk te diagnosticeren, is het vastlopen van de aan / uit-knop, die eenvoudig kan worden verholpen door deze te vervangen.

Aanbevolen: