Wat Wordt De Nieuwe IPad-hoes?

Wat Wordt De Nieuwe IPad-hoes?
Wat Wordt De Nieuwe IPad-hoes?

Video: Wat Wordt De Nieuwe IPad-hoes?

Video: Wat Wordt De Nieuwe IPad-hoes?
Video: Apple Smart Cover for iPad 8th Generation 10.2" - Unboxing & Review + NEW COLORS! 2024, Mei
Anonim

Apple is de erkende leider op de markt voor tablet-pc's. Maar de concurrentie in deze sector van de computerindustrie is erg zwaar, dus het bedrijf is gedwongen om voor gebruikers te vechten en regelmatig nieuwe producten aan te bieden.

Wat wordt de nieuwe iPad-hoes?
Wat wordt de nieuwe iPad-hoes?

Een van de nieuwigheden van het bedrijf is de Smart Case hoes voor de tweede en derde generatie iPad. Net als zijn voorganger, de Smart Cover, is deze magnetisch bevestigd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het belangrijkste verschil met de vorige versie is dat de nieuwe hoes niet alleen het scherm beschermt, maar ook de achterkant van de computer. Het is gemaakt van polyurethaan, het kan de tablet in de slaapstand zetten als je hem sluit en eruit halen als je hem opent. De nieuwe hoes is al te koop in de winkels voor ongeveer $ 50.

Veel interessanter is de hoes, pas recent gepatenteerd door Apple. Het belangrijkste kenmerk is het ingebouwde flexibele dunnefilmscherm. Er wordt aangenomen dat een dergelijke hoes de rol zal spelen van een toetsenbord op het scherm en invoerapparaat - het is mogelijk om erop te schrijven met een stylus, terwijl het geschrevene onmiddellijk op het scherm wordt weergegeven. Het kan ook worden gebruikt als afstandsbediening voor het afspelen van multimedia.

De mogelijkheid om het scherm in een flexibele hoes te plaatsen kwam na de ontwikkeling van een nieuwe technologie voor de productie van dunnefilmschermen - zo'n scherm kan worden gebogen zonder het risico te lopen het te breken. De mogelijkheid om de hoes aan de tablet te koppelen blijft niet helemaal duidelijk. We overwegen een draadloze optie en gebruiken een miniatuurconnector.

Ondanks de voor de hand liggende originaliteit van het idee, is het nog steeds onmogelijk om te zeggen hoe succesvol het zal zijn en of er vraag naar zal zijn bij gebruikers. Een van de belangrijkste concurrenten van Apple, Microsoft, heeft zijn eigen versie van een tabletcomputer uitgebracht met een toetsenbord ingebouwd in de hoes. Een dergelijke oplossing lijkt veel handiger, aangezien een echt tastbaar toetsenbord veel praktischer is dan een schermtoetsenbord, dat geen feedback heeft met de vingers van de gebruiker. Daarom is de vraag of Apple de dekking onder het gepatenteerde schema zal vrijgeven nog steeds open.

Aanbevolen: