Hoe Een Schotelantenne Te Plaatsen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schotelantenne Te Plaatsen?
Hoe Een Schotelantenne Te Plaatsen?

Video: Hoe Een Schotelantenne Te Plaatsen?

Video: Hoe Een Schotelantenne Te Plaatsen?
Video: Schotel uitrichten met M7 MZ-101 (Canal Digitaal) 2024, Mei
Anonim

Een schotelantenne opent een heel scala aan mogelijkheden. Zelf installeren is relatief eenvoudig. Het belangrijkste is om de juiste gereedschappen en geduld in te slaan.

Hoe een schotelantenne te plaatsen?
Hoe een schotelantenne te plaatsen?

instructies:

Stap 1

Bepaal waar u uw schotelantenne wilt plaatsen. Hier doen zich een aantal moeilijkheden voor. Ten eerste mogen er geen grote obstakels zijn in het pad van het contact van de antenne met de satelliet: een boom, een hoog gebouw, een massieve metalen structuur, enz. Al deze objecten kunnen de signaalontvangst aanzienlijk verslechteren, wat het afstemmen van veel kanalen verder zal bemoeilijken.

Stap 2

Neem de PUNCHER. Het is onmisbaar als u een schotelantenne wilt installeren in een betonnen vloer, muur, dak, balkonreling, enz. Maak gaten die groot genoeg zijn voor middelgrote bouten, aangezien het gewicht van de hele constructie enorme bevestigingen vereist.

Stap 3

Nadat de gaten klaar zijn volgens de markeringen op het montageoppervlak van de antenne, neemt u de ankerbouten. Ze zullen het mogelijk maken om voldoende stijfheid te bereiken voor het bevestigen van een constructie met een dergelijk gewicht. Schroef ze erin. Bevestig het antennestatief aan de ankerbouten.

Stap 4

Monteer volgens het montageschema de rest van de structuur om de satellietschotel te installeren. Zorg voor een stevige bevestiging en de mogelijkheid om de pan zelf te draaien om de hoek aan te passen voor maximale signaalhelderheid.

Stap 5

Boor nog een gat. Dit keer door. Je loopt erdoorheen de kabel van de schotelantenne naar de ontvanger. Wanneer de kabel is aangesloten, selecteert u de functie "Zoeken naar kanalen" op de ontvanger. Configureer het maximale aantal kanalen voor uw regio.

Stap 6

Zoek de positie van de antenne waar het signaal duidelijker zal zijn. Vergrendel het bekken in deze positie. Draai de bevestigingsbouten stevig vast om te voorkomen dat de antenne gaat draaien door harde wind of zijn eigen gewicht.

Aanbevolen: