Hoe Satelliet Tricolor In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Satelliet Tricolor In Te Stellen
Hoe Satelliet Tricolor In Te Stellen

Video: Hoe Satelliet Tricolor In Te Stellen

Video: Hoe Satelliet Tricolor In Te Stellen
Video: КАК настроить бесплатные спутниковые тв каналы на ресивере триколор . 2024, Mei
Anonim

Tricolor is een van de eerste satelliet-tv-bedrijven in Rusland. Om abonnee te worden van dit bedrijf, moet u de juiste apparatuur installeren en configureren, namelijk een schotelantenne. Er zijn veel bedrijven die diensten voor het afstemmen van satellietschotels aanbieden, maar veel gebruikers geven er de voorkeur aan alles met hun eigen handen te doen om geld te besparen.

Hoe satelliet Tricolor in te stellen
Hoe satelliet Tricolor in te stellen

instructies:

Stap 1

Allereerst is het noodzakelijk om te bepalen - waar wordt de plaat zelf geïnstalleerd?

Bij het kiezen van een installatieplaats moet er rekening mee worden gehouden dat de schotel naar de satelliet moet worden gericht, die zich op 36? oosterlengte, voor dit punt de plaat op de zon tussen 13:00 en 13:30 Moskou-tijd. Tussen de schotel en de satelliet mogen zich geen obstakels bevinden, zoals huizen, bomen, enz. De plaat moet aan de buitenkant van het gebouw worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld op een muur, op een balkon of op een dak.

Stap 2

Antenne-afstemming begint met het instellen van de azimut en elevatiehoek van de antenne, de azimut kan worden ingesteld met behulp van een kompas, de instelling van de hoek is afhankelijk van het ontwerp van een bepaalde antenne.

Stap 3

Sluit de kabel van de converter aan op de digitale terminal. De verbinding wordt gemaakt wanneer de ontvanger is uitgeschakeld.

Stap 4

Sluit een digitale terminal aan op uw tv. Als u een SCART-, RCA-tapa-kabel gebruikt, druk dan op AV op de afstandsbediening van de tv, activeer in het terminalmenu het "Ontvangstsignaalniveau". Druk achtereenvolgens op de knoppen - "Menu", "Instellingen", OK (code 0000), "Handmatig zoeken", OK. De indicator van het ontvangen signaal verschijnt op het tv-scherm.

Stap 5

Draai de plaatspiegel totdat de indicator op het tv-scherm 85% aangeeft. De antenne moet met zeer korte tussenpozen (1 - 2 mm) in een horizontaal vlak worden gedraaid en telkens 10 - 15 seconden stoppen. Als er geen resultaat is, is het dan noodzakelijk om de spiegel van de plaat met 5 omhoog te brengen? omhoog en herhaal de handeling, til de plaat op deze manier op totdat u het resultaat bereikt. Er moet aan worden herinnerd dat de plaat stevig aan de beugel moet worden bevestigd.

Stap 6

Nadat de afstelling is voltooid, is het noodzakelijk om de afstelmoeren vast te draaien en drie keer op de Exit-toets te drukken.

Aanbevolen: