Hoe De Astra-satelliet In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Astra-satelliet In Te Stellen
Hoe De Astra-satelliet In Te Stellen

Video: Hoe De Astra-satelliet In Te Stellen

Video: Hoe De Astra-satelliet In Te Stellen
Video: How to Setup & Align a Satellite Dish For Astra 2 @ 28e 2024, Mei
Anonim

Wanneer u zelf een schotelantenne installeert, moet u rekening houden met de richting ervan om de ontvangst van zenders van een specifieke satelliet af te stemmen. Elk heeft zijn eigen montagehoek.

Een satelliet instellen
Een satelliet instellen

Noodzakelijk

  • - satellietantenne;
  • - ontvanger.

instructies:

Stap 1

Monteer de satellietantennekit voor installatie, verwijder de bovenste isolatie van de kabel, plaats er een gevlochten afscherming omheen. Leg er dan de folie langs. Trek de binnenste isolatielaag 10 millimeter eraf. Schroef de connector vast tot deze stopt en bijt de middengeleider af zodat deze niet meer dan twee millimeter uit de connector steekt.

Stap 4

Stel de antenne in met een digitale ontvanger. Bevestig hiervoor de plaat 's middags in de richting van de zon. Draai de moeren niet volledig vast. Er mogen geen objecten (gebouwen, bomen) in de geselecteerde richting zijn. Sluit een kabel van de middelste aansluiting van de schakelaar aan op de aansluiting op de ontvanger.

Stap 5

Sluit de kabel van de linkerkop ("Astra") aan op de eerste klem van de schakelaar. Zet de ontvanger aan, selecteer een kanaal, bereik de maximale signaalkwaliteit. Draai de antenne langzaam om de beste positie te vinden. Draai de moeren vervolgens volledig vast.

Aanbevolen: